Scudo Sports

Ankara yakınlarında doğa yürüyüşü yapan insanlar arıyorum

grideniz

Aktif Üye
Tepki
24
Ankara yakınlarında trekking rotaları bilen düzenli olarak doğa yürüşü yapan maddi çıkarı olmayan gruplara yada kişilere katılmak istiyorum eğer benim gibi doğa aşığı dağcılık geçmişi olan birini kabul ederlerse

Scudo
Odtü izci grubundayım. Bu cumartesi Işık dağında tanışma yürüyüşümüz olucak. 830 gibi odtüde buluşup 4 saat kadar ışık dağında yürüyüp akşam 6 gibi Ankara'da olunacak. gelebilecekseniz eğer: 05053246268

Ankara'da Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Ankara Şubesinin düzenlemiş olduğu etkinliklere katılabilirsin.
Ankara Şube Başkanı Osman Küçükoğlu'nun telefon numarası:
0 532 466 49 44
Kulübün web adresi:
(link)

Zirve Ankara'nın etkinlik takvimi de şu şekilde:
(link)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
google da arama yaparken mesajınızı gordum, aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen yazmak istedim.OZel mesaj atarsanız goruselım.

Gezenbilir grubuyla iletişime geçebilirsin, haftasonları günübirlik, ücretsiz trekking turları yapıyorlar, forum sunucularında bir kaç gündür sorun vardı, ara sıra denersen foruma ulaşabilirsin. www.gezenbilir.org

grideniz aradığını buldu..ama ben napıcam?konyada yok bu işler..öyle gönülden yapana rastlamadım..

@Sercan Şimşek

Hocam Konya da Ironman bisiklet grubu var.Hafta sonları Konya çevresi köylere kırsal alanlara gezi düzenliyorlar.Katılmanızı öneririm.Ayrıca Konya trekking içinpek uygun bir şehir değil.İyi günler.

@Ferhat Öz

''Ayrıca Konya trekking içinpek uygun bir şehir değil''

cevap belli zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
Geri