Scudo Sports

Ankara Üniversitesi

e süper? bi' 5-6 kişi varız madem, niye toplanıp düşünüp görüşmüyoruz?

Scudo
Genelde herkesin olumlu görüş belirtmesinden dolayı önümüzdeki perşembe(28.10) tandoğan kampusunde buluşmayı öneriyorum.Yer ve zaman konusunda farklı düşünen olursa yeniden planlayabiliriz

@grideniz

katılmayı isterim ama pazar hariç çalışıyorum akşam 6'ya kadar maalesef, dolayısıyla gündüz bana hiç uymuyor.

bu hafta yalnızca pazartesi 6'dan sonra için söz verebilirim, bir de perşembe ve cuma için "belki" diyebilirim ne yazık ki. benim dışımda herkes ortak bir zaman uydurabiliyorsa da önümüzdeki maçlara bakarız artık tabii... :)

perşembe günü ise akşam 7 den sonra uygunum. cuma gününün tatil olması nedeniyle daha bir mantıklı geliyor, sizlere de uygun ise.

bir facebook grubu kurdum buradan daha kolay iletişime geçebiliriz
"Ankara Üniversitesi Hitit Bisiklet Topluluğu" adı ile, aratınca çıkıyor.
İlk toplantının yer ve zamanını kararlaştırmak daha kolay olur

Ankara Üniversitesi Bisiklet Topluluğunun bu hafta içinde resmi işlemlerini tamamlıyoruz.Topluluk içinde görev almak yada katılmak isteyen olursa facebook adresinde yada burada direkt bana ulaşarak isteklerini bildirebilirebilir.

Süper bir haber..
Şu an sezon bittiği için ben biraz daha rahatım. Etkin olarak görev almak isterim.

arkadaşlar son durum nedir havalar güzelleşiyor varmı bir organizasyon...

merhabalar bende ankara üniversitesinde sosyoloji okuyorum bundan önce muğla üniversitesi bisiklet kulübüne bağlı olarak bisikletle uğraştım şu an bisikletim yok ama kısmetse bu yaz bişeyler almayı düşünüyorum uzun turlar için kullanmayı amaçlıyorum büyük ihtimalle ona uygun bişeyler alıcam seneye haberleşip organize olabiliriz hepinize neşeli turlar..

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Arkadaşlar şu an okulumuzda öğrenci olup 12 Mayıs'ta Üniversiteler arası Yol Bisiklet Kriteryum yarışına katılmak isteyen yol bisikletli arkadaşlar var mı aramızda?
Geçen seneki dağ bisikleti yarışına tek başıma gitmiştim derecem iyi olmasına rağmen takım klasmanı için en az üç sporcu ile katılım gerektiği için diğer üniversitelerden gelen arkadaşlar Kupa almışlardı. Bu sene ben yine iddialı olarak gideceğim ancak Ankara Üniversitesinden benimle birlikte yarışa katılabilecek arkadaşlara ihtiyacımız var kupa alabilmek için. Umarım o zamana kadar en az 3 kişi bularak yarışmaya takım olarak katılabiliriz.
Not: Yarışta iddialı olmak gerekmiyor, sadece yarışa başlayıp tamamlamak yeterli.

çok isterdim ama hem bisikletim yok hem şu an ona yeter bi kondisyonum yok ama seneye söz bu tip bişey için tur bisikleti yerine yol aldırabilirsin bana bisiklet seçimi kısmında bi konu açtım fikrini almak isterim bakabilirsen sevinirim :)

Geri