Scudo Sports

Ankara - Tuzgölü - Şereflikoçhisar - Y.Torunobası Köyü - Aksaray - Nevşehir - Göreme

Scudo
@serkan bayazıt

Bende şereflikoçhisarlıyım , üzerinde mavi discovery tişörtü olan arkadaş'da Şereflikoçhisarlı.

Merhaba;güzel tur olmuş ayaklarınıza sağlık.Paylaşımınız için teşekkür ederim.

abi bisiklet lisansını nsl çıkarttırabiliriz ben ısparta da oturuyorum

@serkan bayazıt

Ankara -Ulusdaki gençlik ve spor müdürlüğü var stadyumun içindeki ordan 3-4 saatte çıkartabilirsin, hatta daha kısa sürede çıkartırsın.

Isparta'da bir araştır, orda'da mutlaka vardır.

hayırlı sabahlar abi bu bisiklet lisansını çıkartmanın yararları nedir bilgin varmıdır ayrıca mesajıma cevap verdiğin için teşekkür ederim

@serkan bayazıt

Lisans yarışlarda geçerli oluyor, yarışlara gireceğin zaman senden lisans isteniyor, ama çıkarmakda fayda var dursun cebinde.

Resim eklemek için ilk önce resmini bir resim sitesine yükleyip sana verdiği linki buraya yapıştırman lazım.

Resmini https://www.bisikletforum.com/ adresine browse kısmını tıklarak seç ve yükle

daha sonra gelen sayfada sana bir link penceresi gelecek ordaki doğrudan link yazan kısmı al(adresi yani) yukardaki menü penceresinde görüntü ekle kutucuğuna yapıştır bu kadar.

yada aldığın adresi konu içerisinde Doğrudan link kodlarının arasına koy bu şekilde'de gözükür.

örnek : Doğrudan Link adresi

abi bisiklet araştırması yapıyorum da giant trek ve merida hakkında bana bilgi veriemisiniz

güzel bir tur düzenlemişsiniz.özellikle kapadokya ve tuz gölü resimleri çok güzel.katılan herkesin ayaklarına sağlık...

@alkankoca

Bize yasak diyen olmadı ama, yasak olsada kendimizde Şereflikoçhisarlı olduğumuz için bir şekilde tanıdık vasıtası ilede olsa sokardık , sadece lastikler tuzdan etkilenmesin diye sokmadık.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ŞİMŞEK
Bildiğim, aracımla defalarca katettiğim ve inşallah bisikletimlede katetmek istediğim güzergahlar.Özellikle memleketim olan tuzgölü diyari Ş.Koçhisar resimleri beni heyecanlandırdı.Ayrıca Nevşehir bölgeside tam bisiklet rotaları ile dolu bir bölge.Emeğinize sağlık.Paylaşım için teşekkürler..

çok güzel gezi olmuş.resimler insanı gezdiğiniz yerlere götürüyor .paylaşım için teşekkürler.

merhabalar
sayenizde ilk defa
Tuz gölünü , Kapadokya anıtını ,
mağaradan evleri gördüm.
geziniz süper olmuş anladığım kadariyle
Elinize ayağınıza saglık

Ufuk bey bu güzel turu bizlerle paylaştığınız için, size ve arkadaşlarınıza teşekküre ederim. Ancak fotoğraflar düzenli olsa ve anlatım katabilseydiniz, emin olun çok daha keyifli olacaktı okuması... Ama sağlık olsun, güzel tur her durumda güzeldir. Yolunuz açık olsun... :in:

ayagınıza saglık
benimde özellikle ugrak yerimdir koçhisar
kavak pazarının orada bir bisiklet ustadı oturuyor orhan ünver

harika bir tur arkadaşlar tebrikler aynı parkuru bende listeme ekledim gerçeketen hoş bir tur olmuş
pedallrınıza sağlık

Geri