Scudo Sports

Ankara Takım Aranıyor

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Arkadaşlar 3 yıldır bisiklet kullanıyorum. Son 4 - 5 aydır da aktif bir biçimde sürüyorum. Yaklaşık 1 hafta önce şehir bisikletinden yol bisikletine geçtim.

Hergün Balgat - İncek arası 40 kmlik parkuru tamamlıyorum. Kondüsyonum iyi sayılır.

Kondüsyonumu artırabiliceğim, kendimi geliştirebiliceğim yol bisikleti performans grubu arıyorum. Ankara balgattayım. Önerileri/davetleri bekliyorum

Ekleme : Triban 3 var

Scudo
BGB (Bisiklet gönül birliği) şehirler arası performans turları oluyor. İstanbul, tuz gölü, kayseri vs... gibi :) facebooktan ulaşabilirsiniz.

@Ozan Cansel facebook'ta çayyolcular isimli bir grup var. Her haftasonu ortalama 100-120 km lik performans turları düzenliyorlar. Facebook'u aktif kullanıyorlar. Takip edebildiğim kadarıyla 30-31km/s ortalamalarda sürüyorlar. Kendimi henüz hazır hissetmediğim için onlara katılmak nasip olmadı :)

@Bahadır S.
Rakım çok fazla oynamazsa benim de ortalamam 29 - 31 arası oluyor muhtemelen uyum sağlarım, bi araştırayım saolun :)

Çayyolcular tam aradığınız grup ama uyum konusunda birazcık sıkıntı çekebilirsiniz ilk başlarda. :)

@Ozan Cansel Grup baya hızlı çünkü ama gelince kendiniz daha iyi analizini yaparsınız. Yarın sabah 8 de Elmadağ tırmanışı var müsaitseniz.

• Beğen
Tepkiler: Seyit ali
Abi ben arkadaş. Arıyorum binecek beraber pedallayabikirmiyiz

Pedallayabiliriz

Bende arıyorum eyer takım bulursanız bende gelebilirmiyim

Yol bisikleti için

Bu konuyu. Okuyan. Varsa. Cevap. Versin

Tamam siz süreceğiniz zaman ben hep burdayım burdan ulaşorsını

Geri