Scudo Sports

Ankara Seymen's Bisiklet Grubu

Merhabalar,

Ben de aranıza katılmak isterim. Her Cumartesi ve Pazar pedallıyoruz arkadaşlarla ODTÜ arazisi, Eymir Gölü, ODTÜ kampüs ve çevresini. Bu aralar çamurdan araziye giremediğimizden Hacettepe Beytepe yerleşkesine de uğruyoruz.

Bayram için benim Beynam Ormanı teklifim var. Beynam'a Eymir Gölü - Yurtbeyi Köyü hattından sonra da araziden gitmeyi planladım. Yani mümkün olduğu kadar yoldan değilde araziden dağ bisikleti ile. Güzergah yaklaşık 41.5 km tutuyor tek gidiş yönü olarak ODTÜ yerleşkesinden başlarsa. 2007 bitmeden göreyim dedim şu Beynam'ı. :)

İnşallah 22 Aralık veya 23 Aralık hava yağışlı olmaz ve zeminde vıcık çamur olmazsa bir deneriz Beynam'ı.

Ne dersiniz?

Sağlıcakla kalın. :)

Erdem

NOT: Eğer epostanızı özelden mesaj atarsanız çıkardığım rotayı sizlere de gönderebilirim.

Scudo
Erdem Abi Sizide Ekliyorum Listeye.Teklifleriniz güzel.Diğer Arkadaslarlada konusup tarihini ayalarız:)Bu arada ilginiz için teşekkürler.

Güncellenmiş Üye Listesi;
1.Berk Yiğitcan Akkaya(Yighitjan)
2.Deniz Kaydırak(aurora79)
3.Serdar Aktaş(serdaraktas90)
4.Serdar Teber(Teberus)
5.Emrecan Bayrak
6.Erdem Yavuzbalkan(Al_adam)
7.Demir Berkay Yavrucuk(d.berkay)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Tamam Teşekkürler Erdem abi.Seninde dediğin gibi bütün şartlar elverdiği zaman bu turu gerceklestirelim.

selam arkadaşlar. Parkuru inceledim gayet güzel görünüyor.. Bayramda uludağda olduğum için forumu takip edemedim.. Bu hafta sonu için (30 Aralık) bu geziyi düzenlememiz mümkünmü?

Selam Deniz,

Bu pazar denedik ama P5 noktasından sol tarafa dönmüşüz yanlışlıkla. Yokuş yukarı tırmana tırmana bir tepeye çıktık. Tepeye doğru hafifte çamura oldu bisikletler. Ama genelde zemin soğuktan sert olduğundan pedallamaya uygundu. En tepeye çıkıp ileride hiç yerleşim yeri göremeyince geri döndük bizde. 4 bisiklet olarak önce gölbaşına yemek yemeğe gittik, sonra da Eymir gölündeki yarımadada (Bağevinin yakınındaki) bol bol fotoğraf çektik. Arkadaşlar fotoları ve tur notunu yayınlar yayınlamaz bağlantısını gönderirim.

Zaten yazdığım gibi bu sene bitmeden Beynam'a gitmeyi istiyorum. İnşallah bu hafta sonu tekrar deneriz. Zira başka zaman kalmadı. Bu sefer daha tempolu şekilde molalamanın daha az olacağı antreman şeklinde gideriz gibi.

Bisikletle ve sağlıcakla kal. :)

Selam arkadaşlar ben de Ankara'dayım fakat yaş 16 okul var havalar da soğuk olunca süremiyorum, birden aklıma geldi yarışlara falan katılsam güzel olur diye düşünürken bu siteyi ve bu grubu buldum yarışı boşverin grupla ara sıra takılmak daha güzel olur : ) Çukurambar'dayım katılmadan önce bir msnden konuşursak güzel olur : ) yighitjan abi senin msn ini ekledim turnstiller lı bir şey görürsen kabul ediver :D

@aurora79

Tamamdır dostum.. ben konya yolundan gelicem parkura göre ahatlıbel kavşağında yada portakalcının orda karşılasam sizi olurmu?

Bu arada gelenler el kaldırsın :D:D

pardon yaa.. kendi kendime cevap yazmışım :D mesajım sanaydı erdem :)

Merhaba Deniz abi yolculuk ne zaman nereye...Bana tam buluşma saatini gününü ve yerini yazarmısınız....

@SerdarAktas90

Selam serdar, 30 aralık pazar, Beynama gitmeyi planlıyoruz ama şimdi meteorolinin sitesine baktım kar yağışının ikinci günü olmuş olacak.. yani etrafta baya bi kar olacak..

Ama uludağ tecrübelerime güvenerek çamurda sürmektense karda sürmeyi tavsiye ederim.. :D:D gerçi sıcaklık 3 derece gibi.. ama bizim hissettiğimiz sıcaklık daha da düşük olabilir..

Belkide elmadağ tırmanabiliriz.. yorumlarınıza bırakıyorum..

Fark etmez abi bisikletçiye kar, çamur, yağmur bisikletçi dediğin 4 mevsim bisiklet üstünde olandır :) Bende katılacağım bir aksilik olmazsa...

hadi bakalım kimler geliyo tura.Hadi seymenler soğuk sizi kokutmasın.:)

Bu pazar [30.12] sabah saat 9:30'da Konya Yolu üzerindeki Hacı Baba önünde buluşup yapsak turu, herkese uyar mı? Tura katılmak isteyenler lütfen kıyafet olarak tedbirli gelsin ve muhakkak kahvaltı yapsınlar. İlk kısa molamızı Eymir'de veririz. Sonra Yurtbeyi köyüne kadar durmadan pedallarız. Öğle yemeği için ne yapsak? Mangal götürüp köydende bir kuzu kapsak orada kuzu çevirme mi yapsak? :D Şaka şaka kıyamam ben masum kuzulara.

Deniz,

Daha öncede meteoroloji karlı diyordu geçen haftalarda lakin yalnızca 0 oC civarı havadan kuru soğuk oldu. Akşama doğru epey ayaz oluyor. Geçen pazar günkü sürüş dönüşündeki tecrübeden sabit.

Pazar günü görüşmek dileğiyle.

:)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
[QUOTE=aurora79;262978

Belkide elmadağ tırmanabiliriz.. yorumlarınıza bırakıyorum..

30 ağustosta ilk uzun tur tecrübemi Elmadağ'a yapmıştım. Google Dünya'dan işaretlenmiş parkuru da hazır; oraya pedallamanın devamı olur fikriyle :)

Arkadaşlar yarın Ankara dışına çıkıyorum. 10 gün sonra döneceğim. Sizlere katılmayı çok isterdim. Döndüğümde beraber pedallamak dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: yighitjan
@Al_adam

Selam Erdem,

saat 9buçukta hacıbabanın orda görüşmek üzere.. :) Öğle yemeği için köyden yiyecek tedarik ederiz diye düşünüyorum.. ama yinede yanımıza bir-iki meyve almalıyız..

• Beğen
Tepkiler: yighitjan
Geri