Scudo Sports

Ankara - Şanlıurfa arası tur arkadaşları

@bhr42 abi ben 21 nisanda starti veriyorum fethiyeden..ben antrenman felan yapmiyorm direk olaya giricem. Daha onceki turlarimdada hic on hazirlik yapmadim

Scudo
En güzelini yapıyosun kondüsyona falanda çok takmamak lazım mühim olan yola koyulmak gerisi kendiliğinden gelir zaten.Biz de 23 nisan gibi Ankara dan Kapadokya ya gidecez arkadaşla ondan sonra nasipse Urfaya gidecem gelen olursa iki kişi olmazsa tek tabanca bakalım..

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Yolun açık olsun abim tekerine taş değmesin

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
@haruncoskun tşk.ederim Harun hayırlısiyla şu Kapadokya turunu bi yapalımda inş.güzel fotolar paylaşırız burda..

@Bisikletli Gezgin Tşk.İnşaallah sizede nasip olur...Bu arada Ankara Şanlıurfa turuna arkadaş arıyorum herkese duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
....ŞANLIURFA YOLCUSU KALMASIN....Ankara dan Şanliurfa ya gidiş tarihim belli arkadaşlar.15 Eylül. Dönüş otobüsle olacak rota üzerinde ufak değişikler yapılabilir.Bu tura katılmak isteyen arkadaşlar olursa özelden bana mesaj atabilir..

Konu Güncel..

• Beğen
Tepkiler: dtcf31 ve Melogram
Şu an yasadigim yerden canım memleketime. Yolunuz açık olsun. Gelme imkanım olsa gelirdim.

• Beğen
takip edeceğim umarım yol arkadaşı bulur güzel bir tur yaparsınız paylaşımlarınızı bekleriz

• Beğen
Abi ben gelebilir miyim

Sana yasak sen gelemezsin.ben sana sor yetişirim..yeni bisikletini de güzel günlerde kullan Harun'cum.

Tabi o işin latifeside

ben senle fizana giderim teklifim her daim geçerli kardeş biliyosun.

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Ben bu sene kotayı doldurdum çok gelmek isterdim hemde gelsem artık bagaj taşıyacak bir bisikletim yok beni davet ederken benim eşyaları da göz önünde bulundur:D 80 lt ilk römorka anca sığdırmıştık hani :)

• Beğen
Geri