Scudo Sports

Ankara-Macahel (Bayburt-Of Yolu(D915) üzerinden)

Scudo
Fevkaledenin fevkinde bir tur olmuş. Mis gibi.

• Beğen
Tepkiler: can onur
@recep24ank Teşekkür ederim arkadaşım. Sevgiler...

Çok güzel bir rotada tur gerçekleştirmişsiniz.Resimler çok güzel
Ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Atlas dergisinin birkaç ay önceki bir sayısında, Macahel bölgesi dosya konusu olarak işlenmişti. Yazan kişi öyle güzel fotoğraflarla, öyle güzel bir yazıyla anlatmış ki Macahel'i, o günden beri oraları görmek için can atıyorum. Keşke bir fırsat yaratabilsem de gidebilsem dediğim rotalardan biri. Dilerim bana da nasip olur. Paylaştığınız için teşekkürler.

• Beğen
Gerçekten çok güzel bir tur olmuş. Tam bana hitap ediyor. Aynı yollarda bende bir gün sürerim inşllah. Ayaklarınız dert görmesin

• Beğen
@Birhan K. Ben teşekkür ederim. Macahel gerçekten de çok güzel bir yer. Macahel'de yaşayanlar memleketlerini seviyorlar ve ellerinden geldiğince orayı korumaya çalışıyorlar. Uzungöl ve Ayder gibi henüz Araplar'a teslim olmadan görmenizi öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Hocam tek kelimeyle mükemmel bir güzergahlı tur olmuş. Bisiklette hangi ekipmanlar var? Donanım ve marka olarak bahsediyorum. Fotoğraflarda mükemmel ötesi bu arada.

@BisikletKolikK Tşekkür ederim, beğenmene sevindim kardeşim.
Ekipmanım aşağıdaki gibi... Bisikletin hikayesini okumak istersen de web sayfama bakabilirsin. En son 2014'te güncellemişim. O tarihten beri 10 bin kilometre daha yol yaptı aynı bisiklet. Yarın yeni bir tura daha çıkacak.
Sevgiler.

Kadro: Bisan (demir)
Ön aktarıcı: Shimano Tourney
Arka aktarıcı: Shimano Tourney
Aynakol: Shimano FC-M 340 (42/32/22) 2015’te değişti (48/36/26)
Ruble: Shimano Hyperglide HG40 8 speed (11X30) (11/13/15/17/20/23/26/30)
Orta göbek: n/a
Fren ön/arka: Tektro M837 V Brake
Vites ve fren kolları: Shimano ST-EF50 8R
Ön/arka göbek: n/a
Gidon: n/a
Sele: Terry
Jant seti: n/a
Jant ebatı: 26″
Lastik ön/arka: Schwalbe Marathon
Kadro boyu: 48 cm

Tebrikler, muhteşem tur olmuş. Sınıra gelmişsiniz neredeyse.

• Beğen
Uzun ince bir yoldayım, g i d e m i y o r u m gündüz gece. ( İşte böyle gidenlere helal olsun. Böyle bir yolculukta insanın kafası bir milyon kilometre filim sarar. Size uzun yıllar yeter bu film. Ayağınız dert görmesin.)

• Beğen
Fotoğraf lar harika, bir çok tur gezisi okuduk forumda ilk defa böyle gobeksiz fotoğraf a yakışan karizmatik turcu gördüm.
Tebrikler güzel bir tur olmuş

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve can onur
Merhaba,
Rotanız çok güzel. Geçitler ayrı bir heyecan. Ben de bu yaz Türkiye turu kapsamında Soğanlı Geçidi virjlarını katettim. Çok keyifli olmuştur muhakkak.

• Beğen
@alper 76 Güzel sözlerin için teşekkürler Alper.

@V.Clouser Şu anda turdayım ama aklım hala Soğanlı'da. Gerçekten de çok keyifliydi.

Geri