Scudo Sports

Ankara Keçiören'de Kron XC500 turkuaz bisikletim çalındı

Öncelikle sağol abi,
Annem babam kızmadı hatta kendileri de biliyorlar ne kadar üzüldüğümü. Gerçekten çalındıktan sonraki 2 gün psikolojim bozuktu, suratım asıktı. Şimdi yavaş yavaş düzeliyorum. Aslında hiç dışarı koymazdım ama cuma günü dolayısıyla içeri almakla uğraşacağıma hemen kilitleyim dedim. Keşke içeri alsaydım...
Annem babam kızmaz ya içeri almamı onlarda istiyolar hatta hep içerde durmasını. Yeni bisikleti öyle yapacağım artık.. Herkese teşekkürler..

Scudo
Çok geçmiş olsun.

Yalnız hala kilitten medet umuyorsunuz gibi görünüyor. Boşverin kilidi falan. Hırsızın açamayacağı kesemeyeceği kilit yok. Bakın 2 kilidi bile çok kısa sürede söküp gitmiş adi şerefsiz.

Eve sokun yahu... Odanız varsa bir karton üzerine koyarsınız ya da evin kapı girişine koyun gitsin. Ben 5 dakikalık markete girişlerimde bile dışardaki kilitli bisikletimden endişe ediyorum. Kilidi de zaten sadece bakkal vs. alışverişlerinde 5 dakika bağlamak için aldım. Öyle bağla git saatlerce kalsın, yok yani olmaz.

Öncelikle geçmiş olsun,bence Letgo ya bakın orada satıyorlar bazen.

Çok geçmiş olsun hak ettiği cezayı bulması duasiyla.

Çok geçmiş olsun, aynı acıyı hissettim sizinle. Kilitlere güvenmemek gerekiyor. Geçen gün arkadaşlarımın bisikletlerini güvenlik kamerası gören bir demire kilitlemiştik, işimiz kısaydı, birşey olmaz dedik, halledip gidecektik. Birinci bisiklet demire spiral kilitle bağlıydı, ikinci bisiklet de birinci bisiklete benzer bir kilitle bağlıydı. Bir saat sonra bir de gördük ki iki kilit de kırılmış, birinci bisiklet çalınmış ve ikinci bisiklet duvara dayanmış durmakta :/ Güvenlik kameralarından 3 tanesi o noktaya bakmasına rağmen tüm görüntülerin dünden beri kayıtsız olduğunu gördük. Sakın kilide para vermeyin, zaten işe yaramıyor :acpsnr:

@erhatilla

Sn erhatilla

Öncelikle geçmiş olsun.
Bisikletinizin çalındığı İL-İLÇE-SEMT'i de paylaşırsanız bulunmasında daha etkili bir yol izlersiniz.
Esen kalın.

Kamera ve kilitler hırsızlıkları önlemiyor . Benim de bisikletim çalındığı için biliyorum. O yüzden pahalı bisikletleri kilitleyip bırakmayalım. Ben eve diliyorum kirli de olsa. 2. bisikletim de iyi durumda olmayan eski bir bisiklet onu gündelik işlerde kullanıyorum ve zincirle kilitliyorum gerektiğinde.

@erhatilla

Sevgili Kardeşim geçmiş olsun, bizler de senin kadar üzüldük inan buna, yine de canın sağolsun, daha ne bisikletlerin olur senin hiç üzülme, Allah sana uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin...

Geri