Scudo Sports

ANKARA Eymir Gölü

cagriy

Üye
Tepki
104
Hava tahminleri yağışlı göstersede (09.04.2011) oğluma söz verdiğim için ya nasip diyerek çıktık yola.Saat 10.00 gibi vardık ve hava gayet güzeldi.12 km'lik turumuzu geze geze 3 saatte tamamladık.Ankara'ya eylülde gelmiştim ve bu süre içinde Eymir'i çok duymuştum ama gidememiştim.Oldukça rahat ve güzel bir parkur.Hele bütün ağaçlar çiçek açmışken daha da bir güzel olmuş.Sadece göl çevresi değil ara yollara da girmek gerekir.Bu şekilde çok değişik ve çok güzel etaplarda çıkıyor karşınıza.Bir daha giderim ben bu göle ve bu sefer hep ara yolları, patikaları gezeceğim.

Scudo
Eymir gölüne gitmeyeli en az 3 yıl oluyor. Bu mevsimde çok güzeldir şimdi. Fotoğrafları göremedim ama olsun...

• Beğen
Tepkiler: cagriy
keşke resimleri başka bir serverdan yükleseniz, imageshack üyelik istiyor. hizliresim. com u kullanabilirsiniz.

• Beğen
@cagriy

Verilen söz tutulmalı ki siz de öyle yapmışsınız... :in: Bu güzel turun ardından gelecek turları da ilgiyle bekliyorum, sayenizde Ankara'yı gezebileceğiz... Paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Geçen hhafta oradaydım, hafif yağmurlu bir tur olmuştu ama keyifliydi :) Eymir bu mevsimlerde çok iyi oluyor. havalar çok güzel olduğunda genelde çok kalabalık oluyor ve arabaların geçişi biraz sıkıcı oluyor.

• Beğen
benim en sevdigim yer panoranın biraz yukarısından giriyorum ormana orda dolasa dolasa eymire iniyorum orda biraz tur atıp işin en sevmedigim kısmına geliyorum :D ordan trt nin oraya cıkmak ama her izinli oldugum günü oraya gidmek için 4 gözle bekliyorum:d

• Beğen
Şimdi oldu, fotoğraflar çoğaldı ve boyutu düzeldi... Paylaşımınız için teşekkürler. :)

• Beğen
FotoĞraflarda Bİr Sorun OlmuŞtu. Yenİ YÜkleyebİldİm. TeŞekkÜrler.

@Ahmet Salih Özenir

Boyutları çok uğraştırdı beni. Aslında çok basit ama imageShack dan kaynaklandı sorun. iki defa yüklemeyi durdurdu anlamadım !!

@emre karakoç

Kesinlikle. Gelince earth dan baktımda burada daha çok ara yol var gezilecek.

Baba-oğul, harika bir tur çıkarmışsınız. Elinize, emeğinize sağlık.
Ufaklığın bisikletteki keyfine diyecek yok doğrusu.
Yeni faaliyetlerini bekliyoruz baba-oğul...

• Beğen
Paylasim için tesekkurler; Eymir golu Ankaranin en sevdigim yeri;
Bi de bu TRT yokusu var;Hiç bir zaman ayak yere koymadan onu tirmandim (Ankara terkedeli en buyuk uzuntum:D )

• Beğen
@Hakan Eşme

doğru söylüyorsunuz. mutluluğu yüzüne yansımış. aslında çocuklarımızla hep böyle vakit geçirebilsek. evin içine tıkıyoruz garipleri.

çok güzel bir gezi olmuş sağlıklı günler ve bol pedallar.

Ne güzel bir gezi yapmışsınız baba-oğul... Tebrik ederim sizi. Paylaşımınız için teşekkürler. Bol pedallar..

• Beğen
Gezi güzel, baba oğul iletişim süper daha ne olsun. Şu Eymirden de zamanında çektiğim turnaları hatırladım biraz, çok güzel günlerdi.
Devamını dileriz.

• Beğen
Geri