Scudo Sports

Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km.

Scudo
Tebrikler;
Ankara -Izmir guzergahi uzerinde merak ettigim ama gormeyi firsatim olmadigi yerler sayenizde gordum.
Ankara civarinda baska turlar sabirsizlikla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Traxxas
@Frédéric LAPOİNTE

Ayrıca Sivrihisar Afyon arası yaklaşık 100km ancak o 100 km lik yolda doğal ve tarihi guzellikleri gormeye kalkarsanız en az 1 haftalık tur yapılması gerektıgını dusunuyorum.

Ayaklarınıza sağlık, güzel bir tur olmuş lakin tarihi yerlere gereken ilgiyi göstermeyip harabeye dönenleri görünce insan üzülüyor... Tekrar tebrikler.

• Beğen
hem beni eskişehire götürdünüz hemde örnek bir davranış sergilemişsiniz.gerçekten çok güzelmiş bisikletle yolculuk.inş bende yaparım :)

pedalınıza saglık cok guzel bir tur olmus.. tek günde 300-350km yol yapan arkadaslar da var onları da tebrik etmek lazım ama sanmıyorum ki onlar bu güzellikleri görüp fotoğraflayıp bizlerle paylaşabilsinler.. Anladıgım kadarıyla varmak yerine gezmek icin pedallamıssını; ayagınıza saglık..

Yalnız canta hacimlerini dusununce cadır mat vb. yok gibi.. Konaklamaları ne sekilde ve nerelerde yaptınız acaba? bakarsınız baharda aynı (ya da benzer) güzergahı pedallarım ben de...

Tekrardan tebrikler...

• Beğen
@GiciK eRay ADALI

Tşk.Evet gezmeyi daha çok seviyorum.Çadır mat almadım.Polatlıda otelde ,
Sivrihisarda Şöförler Federasyonu Otelinde kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
Çok güzel bir tur olmuş. İnsanların yüzüne bile bakmadan geçip gittikleri sahipsiz kalmış birçok tarihi yerimiz olduğunu bizlere tekrar hatırlattınız...

keyifli bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık...darısı başımıza..

• Beğen
Şevket abicim mükemmel bir tur olmuş ayaklarına sağlık. Resimler çok güzeldi gerçekten de ama güzelim tarihi yerlerin duvarlarına bile beş para etmez kızların isimlerini yazıp, içkileri de ağızları ile içmedikleri gibi birde oralara atmışlar gerçekten çok üzücü bir durum. Ayrıca polatlıda ki tarım müzesi çok hoşuma gitti traktörler özellikle. Görmüş kadar olduk sayende teşekkürler tur için ve resimler için. Sağlıklı hayat ve turlar diliyorum...

hakikaten güzel tur yapmışsınız, bilmediğimiz bir kaç yer daha öğrendik fotoğraflara bakmam yarım saat sürdü :) emeğinize sağlık

• Beğen
Geri