Scudo Sports

Ankara demetevler tur arkadaşı

@suatipek Dükkanda tekim.Birisi olsa 6 da çıkardık.Kapattım çıktım desem 8 i buluyor. :-(

Scudo
@suatipek Bakalım dükkanı birisine yükleyebilirsem pedallarız kardeşim.Haberleşiriz.

Herkesler burdaymış bakıyorum da. :) Benim bisiklet geldi şükürler olsun. Ama uğraşıyorum saçma sapan şeylerle. Bayii sağolsun tekeri takarken 2 gün sonra fark ettim şamyel bir parmak dışarıda kalmış. Haberim yok... Nasıl oluyorsa kadro kulağı yamulmuş... Bisikleti ben çözemedim nasıl oluyor da 2 günde saatlerce tamire giriyor sıfır bisiklet. Whatsapp ta hiç hareketlilik yok bu günlerde.

• Beğen
Tepkiler: bekoli1903
@sinemaperdesi Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Hep birlikte İnş yakın zamanda pedalarız.Ama baksana Burağın dediği gibi sıkıntımız hep saat oluyor.Umarım ortak bir zamanda görüşürüz.

Değerli arkdşlar, bir araya gelmek bile çok büyük bir keyif, bence hafta sonu filan daha rahat olur. Çünkü hafta içi mesai konusunda esnek olmamak gibi bir durum var, işten sonra hele gerçekten çok yorucu da olabilir kendi açımdan söylüyorum. Ama yinede çok güzel olucağı kanısındayım. Ben de kısa zamanda katılıcam aranıza. O elif sitesinde oturan arkadaş filan vardı, Burak daha iyi bilir guruptaki katılımcıları. Whatsapptan hep takip ediyorum kısa zamanda uyum sağlıcam inş.

Merhaba arkadaşlar.Yenimahalle Bisiklet Topluluğu olarak bugün tanışma ve tur etkinliği düzenliyoruz.Ragıp Tüzün Parkı'nda buluşup,Demetevler,AOÇ,Kızılay,Ve tekrar Ragıp Tüzün Parkı'nda turumuzu tamamlayacağız.Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.(link)

merhaba arkadaşlar @bekoli1903 saat kaç gibi yapacaksınız turu. fırsat bulabilirsem mutlaka gelirim.

İsmim ahmet 4 aydır haftada 2-3 kere amatör bisiklet turu yapıyorum.Bu grup hala güncel mi.Güncel ise lütfen banada bilgi verin.e posta adresim:ahmetceritoglu@gmail.com

@irfang S.A İrfan kardeş telefonunu kaybettim bana özelden yazıver. Ne yaptın bisiklet aldınmı tekrar? Ben hafta sonları çıkıyorum 3 hafta öncede Kocaeli ne gittim ilk uzun turumu
yaptım 3 temmuzdada zonguldak samsun arası gidecez nasip olursa tekrar başlarsan bisiklete senide beklerim...

@bhr42 A.S. abi yok henüz bisiklet alamadım abi
maşallah güzel mesafe bisikleti alırsam mutlaka gelirim. fırsat bulursam yanına uğrayacam abi iyi pedallamalar yolun açık olsun

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
@irfang ben işyerini etimesguta taşıdım 2 ay oldu yolun düşerse her zaman beklerim...

Geri