Scudo Sports

Ankara demetevler tur arkadaşı

Güzergah çok fark etmez benim için. Hastane metronun orası vs olabilir. Ancak ben yukarıda belirttim şu an zaten bisikletim gelmedi. Gelsin, hem de gurup üyeleri iyice netleşir. Bende takılırım. Ancak yurakıdaki güzerhan olumlu, mantıklı.
İvedik caddesi>> ters yön olması dolayısı ile Vatan caddesi>>Yenimahalle belediyesinin olduğu cadde, hipodrom caddesi>>Büyükşehir Belediyesinin önünden, tren garı ve ankara adliyesinin önünden kızılay da olur..
benim işyeri güzergahım burası.
Söylediğim gibi gurup üyeleri ve güzergah netleşir iyice zamanla. Ben Burak beye söyledim, netlik kazanınca bana haber verilir ben varım inş. ok. Hayırlı iftarlar diliyorum..

Scudo
@sinemaperdesi Bende aşağıda gruba takılır Kızılay'a pedallarız.Güzergah sorun değil zaten grup otursun doğaçlama değişik değişik güzergahlarla hedefimize ulaşırız. :)

Aynen katılıyorum. Bende bu bağlamda yazdım zaten... Burak bey bu yazılanları okur ve inşaallah organize eder. Yukarıda mesaj atan diğer üyeler de var onların da haberi olursa güzel bir gurup oluşur. Hem güzel de olur. Memuru, esnafı, öğrencisi farklı bir atmosfer olur. 3-5 kişi de olsa güzel bir başlangıç olur. Burak bey bunları okur ve organizeye ön ayak olur inş. Demetevler bisiklet seven değerli üyelere sevgi ve iyi temennilerim ile.

Güzel bir düşünce.Umarım dediğiniz gibi oturur belirli bir süre zarfında.Aslında ben facede bir grup oluşturma taraftarıyım.Bu forum devamlı aktif kalsa ve buraya gelen arkadaşları face sayfamızda yönlendirmeye çalışsak.İnanın daha rahat ve güzel etkinlikler oluşturabiliriz.Ben batı Ankara grubundayım(her nekadar eşlik edemesemde)Burada ki grup gibi organize oşabiliriz.Ben açabilirim böyle bir sayfa.Fakat sonuçta bu düşünce Burak arkadaşımızın bir düşüncesi.Burak kardeşim yakın zamanda bir sayfa bekliyoruz.Sen kur buradan akan çok olacak.Hayırlı iftarlar.

Abi sen kur biz katılalım :) Ben facebook kullanmıyorum aktif olarak. :) Grup oluşsun güzel turlar yaparız. Yazan arkadaşlar geri dönmediler. Onlardan haber bekliyorum. İftardan sonra çıkıyorum pedallıyorum. Dükkan önünden geçebilirsem bakınırım abi sana. :) @bekoli1903

Organizasyon işi bende abi yeterki kalabalık olalım. Bayramdan sonra çadırda kalmalı 2-3 günlük bir kurtboğazı-kızılcahamam turu düşünüyorum bakalım :) @sinemaperdesi

16490_1436904745_639735.pngLogomuz nasıl olmuş arkadaşlar.1436900681_895988.png

@bekoli1903 Eline koluna sağlık abi :) 10 kişi olursak 45 liradan formada yaptırırız amblemimizide basarız :)

• Beğen
Tepkiler: bekoli1903
Güncel listemiz şöyle arkadaşlar:
@bekoli1903
@suatipek
@sinemaperdesi
@ben :D

Birde @oguzömer var iki kişi olduklarını söylediler ama o mesajdan sonra bir daha foruma girmediler. Onları yok sayıyoruz. Onun haricinde benim eski çevreden Demetevler&yenimahalle civarında oturan bir kaç arkadaşımız daha var. Onlarla beraber 7 kişi falan oluyoruz.
@bekoli1903 Yenimahalle bisiklet topluluğu olarak forumda ekstra bir başlıkta açalım abi. Belki daha da büyüyebiliriz ne dersin?

@M.Burak KARADAĞ Tabi güzel olur.Sen face açtığında logodan tanırsın sayfayı beğen ben seni yönetici olarak ayarlıyacağım.Emek hırsızlığı yapmayalım.Düşünce senin fikrin. :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@bekoli1903 Est. Abi :) Sonuçta gönüllü olarak kar elde etmeden beraber bir iş yapmayı planlıyoruz :) Kazanç olmadıktan sonra emek hırsızlığından söz edemeyiz ki :) Olsa olsa bu bisiklete binen kitlelerin çoğaltılması için fikrin değerlendirilmesi adına güzel bir atılım olur :) Bu arada emek falan hiç gerek yok :)

• Beğen
(link) buda Yenimahalle Bisiklet Topluluğu'nun facebook sayfası

Beni de gruba dahil edebilirsiniz arkadaşlar.
Elif sitesinde oturuyorum.
Müsait olduğum vakitlerde aktivitelere katılmak isterim.

• Beğen
(link) @eness bekleriz hocam. Haberleşiriz tekrar.

Arkadaşlar dün benden sonra yazılanları detaylı okudum. Burak beyin yazdığı güncel listeye beni beklemiş sağolsun gördüm. Dediğim gibi liste durumu ve katılımcıların netliği zamanla keskinleşir ve bayramdan sonra bisikletim gelince haberleşiriz. Burak bey gibi bende face pek kullanmıyorum ama buradan takip ederim. Haberleşiriz. Eyvallah.

Foruma bakmayalı güzel gelişmeler olmuş daha da iyi olmasını ümit ediyorum en kısa zamanda turda buluşmak ümidiyle esen kalın

• Beğen
Slm arkadaşlar.Bugün bir mani olmazsa ilk kez pedallayalım mı?Ne dersiniz?

Beyler bu konuyu dikkatle takip ediyorum. Daha önce söylemiştim, bisikletim henüz gelmedi. Ama inşaallah bisikletim gelince bende guruba müdahil olucam. Burak bey ne yaptı nasıl ayarladı bilmiyorum ama size ulaşırım sanırım. Selamlar ile.

• Beğen
@bekoli1903 Bektaş abi ben daha dönemedim Ankaraya bir 2-3 günüm var. İş arayışındayım bir de yol alacağım kendime :) Part time bi is çözer çözmez Ankaradayım :)

• Beğen
Geri