selam ahali
bir haylidir bi tur yapasım vardı rotayı belirledim biraz biraz.
ankara-eskişehir-bozüyük-inegöl-bursa düşünüyorum şimdilik ama uzatılabilir.
konaklamayı olabildiğince couch-surfing modelli yapmayı planlıyorum. eş dostta kalarak maddi imkanları biraz daha acil durumlara kullanmak gerekir.
bir iki kişi çıkar bursaya kadar varız derse erdeğe filan geçip tatili de aradan çıkarabiliriz
7 8 temmuz gibi çıkmayı planlıyorum ama aksilik filan olur diye kesin bir tarih veremiyorum şuan. +1 yada 2 gün olur.
fotoğraf illa ki olacak
donanımdan bahsedeyim biraz da.
bisiklet whistle modoc
grupset campy xenon
lastikler schwalbe blizzard 700x23
iç lastikler cms marka (yedekler 1 adet cms 2 adet btwin)
port bagaj olarak ayaklı sele altı bagaj aldım
sele altı çantamız zefal 0.4 l
çanta olarak çadır filan taşımayacağımdan arpenaz çanta aldım.
umarım birinizle bu rotada karşılaşırız. ilk gün biraz zorlayacak. bozüyüğe kadar devam etmeye çalışacağım. eskişehirde durursam orada da bir muhabbet ederiz.
ankara-eskişehir-bozüyük-inegöl-bursa düşünüyorum şimdilik ama uzatılabilir.
konaklamayı olabildiğince couch-surfing modelli yapmayı planlıyorum. eş dostta kalarak maddi imkanları biraz daha acil durumlara kullanmak gerekir.
bir iki kişi çıkar bursaya kadar varız derse erdeğe filan geçip tatili de aradan çıkarabiliriz
7 8 temmuz gibi çıkmayı planlıyorum ama aksilik filan olur diye kesin bir tarih veremiyorum şuan. +1 yada 2 gün olur.
fotoğraf illa ki olacak
donanımdan bahsedeyim biraz da.
bisiklet whistle modoc
grupset campy xenon
lastikler schwalbe blizzard 700x23
iç lastikler cms marka (yedekler 1 adet cms 2 adet btwin)
port bagaj olarak ayaklı sele altı bagaj aldım
sele altı çantamız zefal 0.4 l
çanta olarak çadır filan taşımayacağımdan arpenaz çanta aldım.
umarım birinizle bu rotada karşılaşırız. ilk gün biraz zorlayacak. bozüyüğe kadar devam etmeye çalışacağım. eskişehirde durursam orada da bir muhabbet ederiz.