Scudo Sports

Ankara-Beypazarı-Bolu-Bilecik Tur Arkadaşı

Fikret Öztürk

Daimi Üye
Tepki
539
İsim
Fikret
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Henüz tarih olarak kesinlik kazanmadı ama tahminen Temmuz ayının başlarında kamplı ve yaklaşık 7 veya 10 gün sürecek bir tura çıkmayı planlıyorum. Rota ve görülecek yerler şunlar;

Beypazarı (inözü vadisi)
Beypazarı Karagöl
Bolu Kıbrıscık
Bolu Aladağlar'da bulunan Göksu Gölü (İzcilik Kampı) ve Gölcük Gölü
Bolu Karacasu beldesi (Termal kaplıca)
Gölköy Köyü ve gölü
Abant Gölü
Göynük
Taraklı
Bilecik Gölpazarı ve Bilecik.

Dağ,Orman, Yayla,Göl manzaraları eşliğinde yaklaşık 350-400 km lik bol rampalı ama buna değecek harika manzaralar eşliğinde benimle pedallamak isteyen olursa 506 218 41 10 nolu telefonla ile benimle irtibata geçebilir.

Scudo
Tur rotasında biraz değişiklik yaptım. Gölpazarı'ndan sonra Yenipazar, a geçip buradan sakarya vadisine inip sakarya nehri boyunca bir zamanlar ecdadımızın at koşturduğu topraklar olan Sarıcakaya,Bozaniç, Mihalgazi (yüzme havuzu var), Sakarıılıca köyü (kaplıcası var),Alpagut,İnhisar, Çaltı'dan geçip Osmanlı Devleti'nin beylik olarak ilk kurulduğu yer olan Söğüt'ten geçip Bilecik' te turu noktalamak istiyorum. Sitede özellikle Taraklı'dan sonraki rota güzergahında bulunan yerlere giden birilerine hiç rastlamadım. Vakti müsait olup ilkleri tatmak isteyen arkadaşlar varsa buradan çağrımı son kez yeniliyorum. Büyük bir ihtimalle 15 gün içinde bu tura başlamış olacağım. İlgilenenlere duyurulur.

Bu aralar yeni bir bisiklet alacagım,sanırım kron xc250 olacak.Eğer ayarlayabilirsem katılabilirim ve sizinle iletişime geçerim,iyi günler..

@Fikret Öztürk

Nallıhan Sarıcakaya arası, doğal güzellikleri ve yaban hayatı ile kesinlikle bisiklet ile geçilmesi gereken mükemmel bir yoldur.

Tur güzergahınız çok güzel... İznimin bir kısmını istanbul - Samsun - Ankara turu için kullandım... Kalan iznimi Ramazan Bayramından önce vereceklerini hiç sanmıyorum... Şimdiden keyifli yolculular...

• Beğen
Tepkiler: Fikret Öztürk
Nasip olursa yarın yola çıkıyorum.

Geri