Scudo Sports

Ankara BB. Mavi masa şikayeti

Prestor

Aktif Üye
Tepki
313
İsim
Kerem
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar yola dik şekilde yerleştirilen mazgallara ilişkin olarak, sürekli sözde şikayet eden tarafta olmayayım, en azından durumu bildireyim ilgilenirler belki diye bir ümitle durumu ABB mavi masaya ilettim. Konuya ilişkin konum ayrıca tarafımdan telefonla teyit edildi. Şikayete konu olan metni ve aşağıda tarafıma iletilen cevabı sizlerle paylaşıyorum. Konuyla ilgili benim yanlış yorumladığım bir kısım mı var ben mi derdimi anlatamadım bilemedim.

Şikayet Metni:

Başvuru oluşturuldu.
19.09.2021 19:52
İsmet İnönü bulvarı, soğutozu-kizilay istikameti yönünde, KGM karşısında yer alan mazgallar maalesef dik yönde döşenmiş. Resimlerden de görülecektir. Malumunuz bisiklet kullanıcıları için bu durum kaza demek. Konuyla ilgili gerekli düzenlemenin yapılmasını rica ederim.
1632927509554.png

Cevap:
Bahse konu alanda bulunan mazgallarda şuan için iddia edildiği gibi herhangi bir arıza veya sorun olmadığı araç trafiğine engel teşkil etmediği hususları tespit edilmiştir.

Scudo
Kekoların aklına bisiklet denince karfurun basıq bisikletleri geldiği için ne demek istediğinizi bile anlayamamışlar. Yol bisikletinizin ön tekerini mazgalın arasına sıkıştırarak bir fotoğraf eklemeniz bu kekoların aydınlanmasında etkili olabilir. Tabi sırada bu kekoların bisikleti de ulaşım aracı olarak saymasını sağlamak var. Kekolar verdikleri cevapta mazgalların araç trafiğini etkilemediği tespit etmiş :snzdglsn:

Good luck with the kekos yani Ankaralılara :acpsnr:

Mansur Yavaş özel medya mesajlarını okuduğunu bir programda dile getirmişti. Sosyal medyadan şansınızı deneyin derim. Ayrıca verilen cevabıda kendisine yollayın..

Bir foto ile desteklemek iyi fikir.

Ayrıca mazgal açıklığı şu kadar cm bisiklet ince teker genişliği bu kadar cm diye Bilal e anlatır gibi de yazarsanız belki bir aydınlanma yaşayabilirler.

İstanbul'da bisikletimin lastiğini mazgala saplayarak foto çekmiştim şikayet yollarken. Kafalarında görsel olarak canlanmadıkça neyi şikayet ettiğinizi anlamıyorlar maalesef :(

Geri