Scudo Sports

Ankara-Alanya Ertelenmiş Turum

Geç kalmışım. Vakitli davransaydım tanışmış olurduk. Akseki yol ayrımına gelirdim Manavgat'tan, bir süre size katılırdım. :)

Zorlu bir Parkur, Torosları tırmanmak kolay iş değil doğrusu.Arabalar da insafsız yakın seyreder. Kazasız belasız bitmesine sevindim.

Resimleri görmek güzel olacak.

Dostlukla.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Scudo
@laciverti
Gerçekten zorlu bir parkur, artı şöyle birde bence yanlışlık yaptık sayılır. 8 Mayıs akşamı misafirhaneye yerleşmemiz, akşam yemeğini yemek falan derken saat 23'ü buldu, sabah 07.30 kalk kahvaltı, bisikileti hazırla fazlalık yükü kargoya ver yola çık saat 09.30 oldu. Yani benim için 4. gün az dinlenme zorlu parkur ama yinede çok iyi bir tur oldu manavgat yol ayrımına gelmemiz gecikti, 20.10'da sahildeydik, arkadaşımı Antalya'ya gitmek üzere yolcu ettim, ben Alanya'ya gitmek üzere sol tarafa devam ettim 22.30 civarlarında Alanya'daydım. Yorgunluk bir yana Anne ve Babama kavuşmak yorgunluğu unutturdu o yaşlı insanların mutluluğu herşeye değdi. Evde internetimde bir problem oldu resimleri yükleyemedim. Umarım bugün hallederim.

@Cüneyt HOCAOĞLU

Abi kazasız belasız atlattıgına sevindim aramayı unuttum kusura bakma.Bende çok yogundum garip bir tur yaptım :) konusuruz sonra.Sağlıcakla kal....

• Beğen
Anne ve babanıza uzun ömürler diliyorum.
Bu zorlu parkuru tamamlamış olmanızı yürekten tebrik ediyorum. :)

Bir başka seferde görüşmek dileğiyle.

• Beğen
@laciverti

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Görüşmek dileğiyle

@ferhat köse

Ferhat teşekkür ederim. Resimleri siteye atamadım, imageshack ile problem yaşıyorum da.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Geri