Scudo Sports

[ANKARA] 22.06.2014 Eymir / Alternatif Rota

Scudo
Bende katılıyorum.13:30 Antareste olurum.

Antaresin neresinde buluşacağız?

SON GÜNCELLEME

Ana buluşma noktası (Saat 13:30'da yola çıkılacak) : Antares AVM'de bulunan PTT önü (Metro Grossmarket tarafı)

Diğer buluşma noktaları:
-Güvenpark (En geç 14:00'da hazır bulunulacak)
-İmrahor Yolu (En geç 14:30'da hazır bulunulacak)

Kazasız, belasız -dönüşte köpek kovalamasını saymazsak :D- keyifli bir tur oldu. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum güzel bir turdu

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
arkadaşlar teşekkürler güzel ve yorucu turoldu ama her saniyesi güzeldi ayrıca ekibin en sonunda olmam nedeniyle tüm gücünü bana ayrıan o kepeğede teşekkürler korku ve adrenalin gittikten sonra güzel bir anı olarak kaldı. birazdan birkaç foto ekliyorum

(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)edit ........

• Beğen
no bazı fotoların bulanık olması benim suçum ksura bakılmasın makina Manuel lens modunda kalmış :))

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım foruma sonraki gezilerde katılmak isterim bende. Bisikletim rockrider 5.3 ve profesyonel değilim. Takipteyim. Teşekkürler.

• Beğen
Bizde degiliz merak etme, yeni bir tur oldugunda mutlaka siteden yazariz sana da om atariz hosgeldin.

Geri