Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Herkese mutlu yıllar derim :)

Abilerim kardeşlerim yeni yılınızı kutlarım. Yeni yılda geride bıraktığınız hiçbir olumsuzluğu yaşamamanız. Yaşadığınız bütün güzellikleri kat kat fazla yaşamanızı dilerim. Sevdiklerinizle birlikte huzurlu mutlu sağlıklı bol kazançlı bir yeni yıl olması ümidiyle...Hoşcakalın...

• Beğen
Tepkiler: murty
Herkezin yeni yılını kutlar. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim :)

• Beğen
Selam millet ne var ne yok ,arkadaş ön jant gitti diye binemez oldum ya strese girdim iyici 20 delik bir jant nasıl bulcazz?

@murty

murat erdoğanlarda fulcrum racing 7 nin ön jantını bulabilirsin..olmadı ön jant erdoğanlarda,delta da güngörlerde rasgele bir şey taktırabilirsin...Ama ayıpladım seni kardeşim :D o kadar gidip geliyorsun uzak doğuya ama bi jant setinin eşini bulamadın ya tüüü yazıklar olsun sana

Beyler Selam.
Yarına bir planı olan var mı? Göksu parkında kahvaltı falan mı yapsak?0

yarın çin başka planlarım var maalrsf ama hafta içi akşam her zaman müsaitim sevgilerle ....

bbende grubunuza katılmak isteri...yardımcı olur ve kabul ederseniz sevinirim

Yok olum çin de taiwanda o çemberi satmıyorlar bana çember lazım yaa ,erdoğonlarda fulcrum set dışında vermiyor ,öpüldün ;)

@Ayhan Daş

Hocam hoşgeldin ama bizimkiler bu ara dışarı çıkmıyorlar ,grup biraz suskun ,ama yaza doğrusu için bişey diyemem ;)

öncelikle Sa. millet, ve yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
en kısa zamanda antreman ve gezileri organize edeceğiz.
havalar biraz düzelsin yeter ki...

• Beğen
Serkan !!!

Bahara fırtına gibi gireceksin galiba, yeni makinan hayırlı osun, kazasız belasız padallar.

@Ali Akyol

yok abi nerde, 4 aydır tık yok, antreman yok, bişi yok, çok yavaşladım valla 30 35 tempoyu bile veremiyorum neredeyse. moralim çok bozuk sorma abi :S inş. havalar biraz düzelsin hemen antremanlara koyulacam...

Geri