Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

beyler havalar muazzam ısındı :D akşamları 9 dan sonra bazen çıkıyorum ama o kadar pis bir havaya sahibiz ki nefes alırken göğüslerimin acıdığını hissediyorum...Ama isterseniz hafif temposuz geziler yapalım oturalım bi yerde çay içelim varım buna :)

Scudo
anıttepe'de koşmaya ve yürümeye çalışanlara da sabır...
bence hepsi dumanaltı insanüstü varlıklar... :S

Günaydın arkadaşlar.

Küçük Serdar sözümü unutmadım ama dört beş gündür devam eden rahatsızlığımdan dolayı henüz yerine getiremedim. Düzelmeyi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
Erdem'im öncelikle teşekkür ederim.

Sıkça lavaboyu ziyaret etmem gerekiyor deyince anlaşılır herhalde. :) Bunun dışında zaman zaman üşüme ve terleme de oluyor. Bugün biraz daha hafiflediğini hissediyorum herhalde yakında birşeyim kalmaz...

@Görkem Kılınç
olum yalanının mumu yassıya kadar yanarmış !!!!!!! sen tur yapar onada katılmazsın ?

Günaydın arkadaşlar, sağol Görkem, ayrıca facebook ta da kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Görkem sende bir kıpırdanma var! yoğunluğun azaldı mı?

Sevgiler Saygılar...

@Hacı Murat ŞAHİN

Yok Murat abi sınav stresi giderek artıyor. Ben de biriken stresi falan atmaya çalışıyorum. Kafayı bazen yenilemek gerekiyor. İşte birde sizleri, turlamayı, mangalları falan özledim abi. Uygun vakit buldukca katılmaya bişiyler yapmaya çalışacağım..

Selam herkese ;)

Ön jant arıyorum :D

@SerdarAktas90

Selam Serdar abi. İyiyim abi ben sen nasılsın? Diğer abilerim arkadaşlarım siz nasılsınız?

@Görkem Kılınç

Görkem kardeş bende iyim çok şükür bir aksilik yok. Evet diğer abiler nerelerdesiniz ?

Geri