Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Selam Anka'daşlarım ... Uzun zaman sonra bir araya gelme firsatı ..

Göksuya mangala gidiyoruz :)

Buluşma Tarihi : 2 Ekim Pazar
Buluşma Saati : 08:30 - 09:00
Buluşma Yeri : A.O.Ç kavşağı

Katılacaklar

Deniz Kaydırak
Şafak Akpınar
Mert Kabtan
?
?
?
Herkesi bekliyorum

Scudo
ben de geliyorum inşallah...erdem abi de ben varım dediğine göre gelir heralde.

her neyse yalnız ben aoç kavşağından katılmam size.ist. yolu üzerinden başka bi noktadan katılırım.carfur,şaşmaz,yada hipodromun oralardan.

bir de sabah evden çıkmadan önce buraya yazalım lütfen,boşa pedal basmayalım...:)

@Orkun ÖZDEN

abi 9-9 bucuk gibi ciftlikten hareket etcez .. ona göre yolda bi yerde beklersin .. telefondan ararsın yada 0544 312 0 312

@Erdem Akcan

Sizi tanıyamadım ?

Beyler ben Ankaradan sizlere katılmak istiyorum...Dikmende oturuyorum her akşam turluyorum ve ayrıca haftasonlarıda gezmek isterim..

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
sizi de aramızda görmekten memnuniyet duyarız;

yalınız grubumuza katılmak için önce grup bireylerine birer baklava ısmarlamanız gerekmektedir...;)

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Anka yaz uykusundan uyanıyor mu ne. Bir arkadaşımız daha vardı tur filan düzenlerdi, adı da Gökhanmıydı göktan mıydı... haaaa Görkem Görkem. duyan bilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Ben Ankaradayım gençler ,yarın sabah dahili yada harici birşeyler var ise seve seve katılmak isterim ;)

Gençler valla sizlerle vakit zaman geçirmek hoş sohbetinizi geçirmek istiyorum ve her seferinde buraya yazıyorm ,Erdem abi vardı bir ,o da en son telefonlarıma çıkıp ben seni arıycam demekten öteye gitmiyor artık,şafaklar sağolsun geçen davet ettiler ,yani bisiklete binmiyosunuz yada hatamız mı oldu anlamadım gitti ,bir iki kere çıksanız ne ala diycem ama kmseden ses seda yok ,Ahmet Dalgıcoglu Hacı MUrat abi,Serdar abi,Deniz abi nerelerdesiniz

Geri