Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Günaydınlar Anka :) Nasılsınız kimseden ses soluk çıkmıyor bende dahil :) Bayramdan sonra yağmur çamur olana kadar biraz ağırlık verip performansa yönelik değilde herkesin katılabileceği tarzda haftasonu veya hafta içi akşamları turlar düzenleyelim derim ? Sizlerin fikirleri nedir ?

@SerdarAktas90

Arkadaşlar Ankaradan herkese sevgilerle bu akşam pedallamak isteyen varmı ,bakınız hem pazar hem hem bayram öncesı bahane uydurmayalımmm

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Geçtiğimiz cumartesi günü B.G.B. ile hasanoğlan turuna katıldım (gidiş-dönüş 80 km). Ama kendi yaptığımız turların yerini tutmuyor tabi, bir an önce kendimize gelelim ve turlara başlayalım bence. Boş durduğumuz hergün zarar.

@serdar gültekin

Serdar kardesm .. Ona buna grek yok. Ben sen o , Biz siz onlar. Bu haftasonu çubuk diyorum....

Varmı ötesi???

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Bu sayfamızdan turları takip ederek, düzenlenen turlara katılarak grubumuz içerisinde yer alabilirsin...daha sonra yönetici arkadaşımız seni grub isimleri arasına kayıt edecektir.

• Beğen
Tepkiler: Merdan Erdoğan
Merhaba gençler hepinize ayrı ayrı selamlar.

Bazılarımız bisiklete sürekli biniyorlar, ancak diğerleri hep sonrasında buradan haberdar oluyor. Evden işe gitmek dışında küçük bir gezinti de olsa buradan öncesinde duyurulursa iyi olur.

Sayfaları bir karıştırdığımda sonrasında; şunu yaptık, buraya gittik gibi pek çok irili ufaklı gezintinin yanı sıra, zaten bir şekilde haberdar olduğum pek çok küçük büyük tur veya gezinti yapılıyor.

Buradan mutlaka yerine göre bütün gün sürecek organizasyon duyurmak zorunda değiliz. Yarım saatliğine gezecek olan bile duyurmalı bence. Kendi adıma; böyle olursa katılırım vaadinde bulunamam en azından şimdilik mümkün değil ama kısa zamanda daha da motive olacağıma, bazı arkadaşlarımın ise çok daha çabuk katılım sağlayacağına eminim.

Sevgi saygılar.

Geri