Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Erdem abinin dediği gibi arkadaşlar Perşembe akşamı güzel bir iftar buluşması olması için bütün arkadaşlarımızı ve grup üyelerimizi bekliyoruz.
Bu sefer ki mekan için tekliflerinizi bekliyoruz, Aklınızda gidilebilecek mekan varsa lütfen paylaşın.

1-Erdem Akcan
2-Hacı Murat Şahin
3-Serkan Patatoğlu
4-Serdar Gültekin %90
5-Şafak
6-Orkun %75
7-Murty
8-Engin
9-Serdar Aktaş

Liste bu kadar mı? arkadaşlar hadi, çevremizdekilere ulaşalım. Mekan konusunda fikrinizide yazmayı unutmayın. Farklı bir yer isteyenler için.
Ben Kızılay olsun derim...

vARMI bisikletle gelecek ben bisikletle gelcem de şöyle rahat bırakalım bi yere,bu arada akşama kimse dışarı çıkıyormu gençler ;)

murty ben bisiklet ile geleceğim ama en gzel çare arabayla gelen arkadaşların araçlarına bırakmak tabii izin verirlerse :)

@Erdem Akcan

Abi bu akşam çıkıyomuyuz çay yoluna yine :)

Kızılayda mı buluşuyoruz arkadaşlar, nereye gitçez, yer ayırttınız mı, ne yicez, kaçta buluşcaz, kaçta ayrılcaz, bisikletle mi bisikletsiz mi gelcez ??????

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@serdar gültekin

Gidilecek yer belli değil. Bana kalırsa kızılayda buluşalım, yinede diğer arkadaşlarda bir fikrini söylesin ona göre cepten ulaşırız hepsine.

19:00 ve 19:30 arası buluşuruz. Ben bisikletsiz gelecem, bilginiz olsun.

@serkan hilal

işte sorunda o en az 2-3 kişi bisikletle gelecek bisikletleri nereye koyacağız ? arabayla gelecek olanlar var onlar arabaların nereye park edecekler ?

@Erdem Akcan

kızılay olursa kimsenin arabayla gelmesine gerek kalmaz, bisikletleri zaten mekanın yanına koyarız, hemen yan tarafınada otururuz. Yine siz bilirsiniz bana fark etmez...

Bu akşam çıkıcak olan varmıdır ?

Saat 19:00 ve 19:30 arası ANKAMALL da Her zaman ki yerde buluşmak üzere görüşürüz

1-Erdem Akcan
2-Hacı Murat Şahin
3-Serkan Patatoğlu
4-Ahmet Patatoğlu
5-Serdar Gültekin %90
6-Şafak
7-Orkun %75
8-Murty
9-Engin
10-Serdar Aktaş

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
Abiler arkadaşlar hani sizlerle olmak çok güzel ama şu 2o gundur ben gelıp gidiyorum Erdem Abi dışında kimseyle pedallamak nasip olmadı sizler için bisikleti İstanbul dan getirdim hala da burda ,iftar için bari bisikletlerle gelsek uygun olmazmıydı ?

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
@Erdem Akcan

Nereye bırakcaz? abi yine senle biziz yaa

Geri