Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Perşembe akşamı AKNAMALL İFTAR YEMEĞİ BULUŞMASI
19:30'da tachibo sanırım, her zamanki yerde buluşup, takımımız için uygun bir restorantta iftarımızı açacağız.

1-Serkan Patatoğlu
2-Ahmet Patatoğlu
3-Erdem Akcan
4-Orkun Özden
5-Serdar Gültekin [%90 gelecek]
6-Şafak Akpınar

Scudo
@serkan hilal

iyide ben bisiklet ile geleceğim bisikleti nereye bırakacağım ? ... arabayla gelen olursa arabaya bırakayım bari olur mu ?

deniz kaydırak senide artık aramızda görmek isteriz bilmem anlatabildim mi

Perşembe akşamı AKNAMALL İFTAR YEMEĞİ BULUŞMASI
19:30'da tachibo sanırım, her zamanki yerde buluşup, takımımız için uygun bir restorantta iftarımızı açacağız.

1-Serkan Patatoğlu
2-Ahmet Patatoğlu
3-Erdem Akcan
4-Orkun Özden
5-Serdar Gültekin [%90 gelecek]
6-Şafak Akpınar
7-Engin Kızılcan
8-Serdar Aktaş

Tur yapalım desek kimseden ses çıkmaz, iskender yiyelim diyince gelen talebe bak :D Ben saat 19.00 gibi Ankamall da olacağım, eğer erken gelen olursa bana ulaşabilir. 533 338 10 80'den

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
selam arkadaşlar öncelikle yakında banlanırsam şaşırmayın ...forumu gezerken ceadde bisikletin vermiş olduğu bir ilanı dikkatimi çekti ve inceledim bu jantlara bağlanan led ışıklandırmalarla ilgili olan ürünle ilgili oradan fiyat belirtmemişler arayın görşelim gibi bir ibare kullanmışlar bende aamadan önce bi araştırdım bakıyım nedir ne değildir diye sonrada ilanında verdiği ürünün fiyatını öğrendim 155 tl dedi 1 tanesine ama internet sitelerinde bu ürünün 59 dolara ve kargo dahil fiyatı olduğunu gördüm ve bunu oradan paylaştım ......daha sonra bana özel mesaj yoluyla bir mesaj attı malum arkadaş vew benim oradaki mesajımı sildiğini ve bilgilerimi kendime saklamam gerektiği gibi usluposuz ve komik bir mesajla karşılaştım daha sonra size mesajı ileteceğim bilgilerinize ....burası bir forum sitesi bunu sakın unutmayın burada her bilgi açıktır ve kimse kimseyi ENGELLEYEMEZ

abi kafanı yorma bir şey olmaz mesaj içeriğinde aşırı birşey yoksa tabi...
Burası forum olmasına rağmen fiyatlarını abartı bulduğum malzemeler için bende başlığa yazıyorum ama sonra siliniyor.

Serkanım seneye demiyorum çok yakında şu sınavlarımı atlatayım öpücem seni :D bilhassa bir daha gitcez uludağa :Skull-175

Serdar abi 7 gibi bende orda olabilirim...zaten orda koltuklar var ben seni orada ararım veya ordaysan yanına gelirim direk

deniz abi can abi ile turdalar,görkem beyfendi ise tatilde :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Sevgili ANKA Bisiklet bu sene iftar toplantıını çok erken zamana almışsınız geçen sene 20-25 kişi ile iftar yapılırken şimdi 8-9 kişi ile iftar iskenderi yapılmış...Sizlerden ricam ilerleyen zamanlarda iftar iskenderinin Tekrar Tekrar yeniden gözler önünde canlanması dileğiyle toplanmaya...Siz zaman verin herkese uyan zamanda görüşmek dileiyle...

Görev adamı iso...

@Erdem Akcan

Doğruları söylemenin yalan olduğu bu forumda, gayet normal karşılıyorum böyle Ahkam kesmeleri. "Şimdi o adama gidip sorsan ben msj atmadım, eleman atmış" der.
Bu yüzden yavaş yavaş forumdan elimi çektim artık, herkez birbirinin avukatı olmuş, kimse kimseye toz kondurmuyor maşallah.
Bu forumdan dükkan sahiplerine yalakalanarak ne elde etmeye çalışıyorlar anlamıyorum.
Neyse ERDEM abi, Banlanırsak banlanırız dert değil, ama iletişim için başka forum mu yok!!!

Perşembe akşamına bende bisikletle gelcem ama nereye bırakcaz gençlik sevgiler saygılar ;)

Dostum erken yapmışsınız hadi bu haftada buluşalımmm ;)

Arkadaşlar 04/08/2011 perşembe günü iftar buluşması yapmayı düşünüyorum gelmek isteyen olur mu ? gelmek isteyenler lütfen diğer arkadaşlarada ulaşıp haber verebilirse seviniriz murty de katılacakmış nede olsa ?

Erdem abinin dediği gibi arkadaşlar Perşembe akşamı güzel bir iftar buluşması olması için bütün arkadaşlarımızı ve grup üyelerimizi bekliyoruz.
Bu sefer ki mekan için tekliflerinizi bekliyoruz, Aklınızda gidilebilecek mekan varsa lütfen paylaşın.

1-Erdem Akcan
2-Hacı Murat Şahin
3-Serkan Patatoğlu
4-Serdar Gültekin %90
5-Şafak
6-Orkun %75
7-Murty
8-Engin

@Erdem Akcan

Bir zaman makinesi bulursam eğer ben de gelirim 04.08.2011deki iftar buluşmasına :D

Bir de bu iftar ve yemek organizasyonlarını havada kapan sporcu arkadaşlarım, bayramdan sonra turlara bi gelmeyin de bakın noluyo...

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
Erdem abinin dediği gibi arkadaşlar Perşembe akşamı güzel bir iftar buluşması olması için bütün arkadaşlarımızı ve grup üyelerimizi bekliyoruz.
Bu sefer ki mekan için tekliflerinizi bekliyoruz, Aklınızda gidilebilecek mekan varsa lütfen paylaşın.

1-Erdem Akcan
2-Hacı Murat Şahin
3-Serkan Patatoğlu
4-Serdar Gültekin %90
5-Şafak
6-Orkun %75
7-Murty
8-Engin
9-Serdar Aktaş

Geri