Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Bu akşam bisiklete binmeyi, bisikletçi arkadaşlarını ve kokoreç çiğ köfte vs. yemeyi özleyen ANKA'daşlarla bisiklet turu yapıyoruz.

Tur güzergahı : Bahçeli ya da Çiftlik ya da Tivmaş (buluşunca karar verilecek.
Buluşma saati : 20.00 (20.15 te hareket edilecek)
Buluşma yeri : Güvenpark (havuzun kenarı)

NOT: Kask, eldiven ve diğer güvenlik ekipmanları mutlaka bulunmalıdır yanınızda. Ama özellikle güneş kremi mutlaka olsun :) yedek lastik, jant, vites teli, hidrolik yağı filan da bulundurursanız fena olmaz tabi.

gece BURSA ya gidecem, katılamayacağım için üzgünüm, benim yerimede kokoreç götürün :D

30 dk sonra işten çıkıyorum, gelecek olan kişiler 18.30'a kadar netleşmezse başka plan yapacağım. Çünkü hiç kimse "evet ben geliyorum" demedi henüz

@Orkun ÖZDEN

net olarak kimse gelip gelmeyeceğini yazmadığı için Erdemle decathlona gitmeye karar verdik, gelmeyi düşünen olursa telefonum: 533 338 10 80

@serdar gültekin

Yokmudur uzun tura çıkcak?

20-30 km değil yaaa ,şöyle çatır çatır 200-300 bisikleti ankarayagetircem yada istediğiniz bir yerden izmirden istanbuldan yada ankaradan hadi bir tur yapalımmmm artık lütfen diyorumm:S

Herkese merhaba ben MURTY unutmadıysanz :D
gerçi pek mesajlarıma yanıt bulamıyorum forumdaşlardan ama neyse şu an Ankaraya bisikletimle gelmiş bulunuyorum yarın müsait arkadaşlarla muhabbet çay çiğ köfte yapmak isterim gerçi ERDEM abi ile az önce görüştük yarın akşam 8 gibi buluşcaz ,katılmak isteyen olursa diye mesajları bekliyoruzz!!! ;)

selam murat sonunda geldin...:)
erdem ve serdar abiyle de konuşmuştuk bu haftasonu cts,yada pazar da bi tur ayarlamaya çalışalım.ve mümkünse katılım yüskek olsun,malum ramazanda tur çıkmaz.

yarın için ise siz buluşcağınız saati ve yeri forumdan ya da bana telle bildirirseniz memnun olurum gün içinde evde olmuyorum çünkü,gelebilme ihtimalim olabilir de olmayabilir de....

görüşmek üzere...

Sevgili Ankaralı bisiklet dostları,

ismim mustafa güllü,

ben foruma yeni katıldım, bu mesajın 768 sayfasını okuma düşüncesindeydim,çünkü 2008'den bu yana yapılan organizasyonlar,turlar fln güzel bir birkim olduğu kanaatindeyim. Fakat biraz başlayınca canım sıkıldı,oku oku da bi yere kadar:) başından ve sounda 30-40 sayfa kadar okudum. Şimdi bir kaç sorum olacak.

1-) Anka takımına katılmak istiyorum,bunun için ne yapabilirim?
2-)Arasıra yaptığınız turlara katılmak istiyorum, tanışma için de güzel olur.ne yapmalıyım.ismimi yazsam yeter mi?
3-)Kaç kişilik bir takım bu, bir telefon,e-mail listesi fln var mı? varsa beni de eklerseniz seviniriç
4-)Tur olarak illa 5-10 kişi olmak gerekmiyor,bir yere gidecek kişiler gideceği yeri ve zamanı yazarsa yanına arkadaş olabiliriz. Mesela ben keçiören bağlum tarafında oturuyorum,civar yerlere sık sık giderim. bu tarafta oturan takım arakdaşlarıyla tanışmak isterim özellikle, semt semt bir liste gibi birşey var mı?

Şimdiden çok teşekkürler

@Mustafa Güllü

Mustafa arkadaşım merhaba

1. sorunun cevabı ... hiç birşey yapmana gerek yok kalbi ve bedeni bizimle olan herkez katılabilir

2. sorurun cevabı hem evet hem hayır bende geliyourum demen yeterli

3. sorunun cevabı bence biz bir takım değiliz.biz bir aileve arkadaş topluluğuyuz
zamanla herkezin telefonunu ve mail adresini elde edeceksin :)

4.evet illa 10 -15 kişiye ihtiyaç duymuyoruz ama beraber pedallamanın zevkide bir başka oluyor caaaaaanım ve k.ören tarafında oturan bir sürü arkadaş var

@murty

Bir defasında Deniz de Polatlıya gitmeye niyetlenmişti gece gece, ne varsa orada arkadaş :)

• Beğen
Tepkiler: murty
@serdar gültekin

Abi senide bekledik ama neyse dedik biz gidelim bari polatlıyaa ,neyse bu gece çıkmak isteyen varmı ?

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Geri