Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

murty iletişime geçelim, ankara-antalya planı var bende de, 23-30 arası.
0506 422 4216 ulaş bana

• Beğen
Tepkiler: murty
Scudo
@serkan hilal

İkimiziz sadece sanırım ,shanghai dayım şu an ,harita bi açıklıyıvercenmi:in:

ANKA bisiklet grubu dağıldıda benim haberim yok sanırım.. :)

@ASTRO

slm ..işte sorunumuz da bu zaten kimsenin haberi yoq !!!! çünki tenezzül edipte kimse 2 satır selam bile vermiyo...mesela en son ne zaman mesaj attın astro ?

• Beğen
Tepkiler: murty
22-29 arası varmı tur yapmak isteyen ,Serkan hacım beraber pasalım performans tarzı yapalım yada konya da mola verelim harita bekliyorum senden ;)

@Orkun ÖZDEN

Hadi Orkun 22 temmuza bir tur patlatalım

Arkadşlar Tur için 22 temmuzda bi çıkış yapalım Antalyaya basalım istiyorum başka haritalar da varsa sorun değil basalım da 7 gunum var ...

ben de sandımki akşam grup turu.benim okulum var murty ne antalyası..:)

ama 22temmuz cuma akşamına bi çiküfte turu ayarlarsak gelirim...

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
GÜnaydın millet.

MURTY, ben burdan otobüse binecem, ISPARTAYA gidecem.
ISPARTADA, DAYIM gilin dükkanı var oraya uğrayacam. TATLI ve SAlep içtikten sonra, direk yola çıkacam, 130km ISPARTA-ANTALYA arası ve çok güzel bir yol. TOROS'ların zevki bir başka.

Ben böyle güzel bir tur düşünüyorum. ANTALYA da ise günü birlik gezi yaparız. KEMER e gider 1 gece kalırız, ALANYA gider gece kalırız. bu şekilde bir tur planlıyorum...

@serdar gültekin

hadi ozaman kim organize ediyor..

Günaydın arkadaşlar, perşembe akşamı perşembecilere pazar günü de bgbcilerle kurtboğazı turuna katılmaya niyetim var. Cuma akşamı da kendi turumuzu yapalım diyorum, "geleneksel cuma akşamı çiğ köfte yeme" turu.

Geri