Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Millet biletimi aldım :D cumartesı sabahı ankardayım bir buluşşsak yemek falan yesek sohbet etsek ,ben pisleti getiremiyorum uçak almıyor ,otobuse guvenmıyorum malum carbon :D ciddiyim bi kahvaltı yada öğlen yada akşam herkesle görüşmek sohbet etmek isterim ;)

@murty

Olur tabi Murty, ama grubun bir kısmı yok, tatildeler. ben müsait olursam gelirim ama.

• Beğen
Tepkiler: murty
Bne hakkaten vallaha billah geldim ;)

Arkaşlar selam,

şöyle esnek bir çatı kuralım ;

tarih : 1-6 yada 6-16 ağustos
toplam km : 350 - 550
amaç : gezmek, görmek, eğlenmek

öneriler...???

şşt.. Görkem.. kime diyom.. :)

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@stheaven

Abi Görkem tatilde sanırım. Yarın perşembecilere takılcan mı sen, ben katılmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
bende katılmayı düşünüyorum, arkadaşları özledim. görmediklerim var orda da o yüzden katılmak uygun olacak gibi....

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@serdar gültekin

abi hani tur falan düzenlenmiyoki çıkaralım.:)

yarın belki ben de gelirim perşembe akşamına ama düşük bi ihtimal...

@serdar gültekin

gece çalışıyorum Serdar, mesai 21.00 de başlıyor.. bir süre bir yere katılamam sanırım. senelik izinlerden dolayı işler yoğun :(

Dün gece perşembe turunda beni yalnız bırakmayan ve sonra da benimle işkembe çorbası içmeye gelen Serkan'a teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
güzel bir turdu, yani tur güzel değil di ama ortamımız güzeldi. Güzel oldu, Tuzlama ve işkembe hımmm mis mis :D
Eski dostları görmekte güzeldi.

21-29 arası tatile çıkıyorum 8 gün kadar ,tur falan düzenleyebilirsek mesela izmir-antalya,ankara-antalya gibi beraber pedallamak isterim 22 temmuzdan itibaren tam takım hazırım 29 u sabahına kadar....

Geri