Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Katılan herkeze çok teşekkür ederim. Çok güzel bir akşamdı. Hepinize iyi geceler... :D

Ahmet abim de yüklemiş fotoları hemen..

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268882_10150231936614571_651454570_7017803_5952074_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268882_10150231936619571_651454570_7017804_4196368_n.jpg

biz bugün sabah görkemle konuştuk gruptan gelmek isteyen başkaları da olursa hep birlikte gidebiliriz. Ben eşim ve Erdemin eşi arabayla (taşıyıcı 3 bisiklet alıyor) grubun geri kalanına eşlik ederiz Eymire kadar. Eymirde duruma göre 2-3 tur atar muhabbettimizi eder yemeğimizi yer geri döneriz. Eğer erken buluşup öğlen saatlerinde turu bitirebilirsek günün geri kalanını başka işlerimizde kullanabiliriz. Bundan sonrası için top sende Görkem

görkem nerelerdesin telefonla da ulaşamıyorum sana. Yarın eymire tura var arkadaşlar bekliyoruz herkesi. Detaylar az sonra

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Turumuz güzel pazar günü Eymir Gölün'de pedallamaya...

Etkinlik tarihi : 25 Haziran Cuma

Buluşma yeri : Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati : 9.00

Sürüş Hızı: Grup disiplini içinde pedallanacaktır!

Program : Güvenpark da buluşup Eymir gölüne pedallayacağız. Göl çevresinde tur atıp etkinliğimizi devam ettireceğiz. (Ben ve Sefa araziden Eymir Gölü'ne ineceğiz. Gelmek isteyen Güvenpark'da belirtir. İstemeyen diğer arka yoldan ulaşır. Saat 1.30'da ki Mass buluşmasına yetişilecektir.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik, güneş kremi... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 16 - En yüksek, 26
Rüzgar (km/sa) : Yön, Batıdan- Hız,10

www.ankabisiklet.com

Organizasyon için teşekkürler, sanırım bir günde bu kadar yolu çıkaramam henüz bu yüzden Mass de görüşmek üzere hepinize iyi turlar :)

ben sabah 8.30 da çiftlik kavşağında erdemle buluşacağım, biz arabayla eymire gidip siz gelene kadar bir tur atarız

Yarın büyük ihtimal yağmurlu olcak bizde gökmen ile mogan düşünüyorduk.

Görkemmm :) 25 Haziran nasıl cuma günü oluyor :D :D

24 Haziran Cuma...
25 Haziran Cumartesi...
Tur Pazar günü :) 26 Haziran Pazar :D :D

Çorba etmişsin :)

Abi acele ile yazınca karışmış ya :) Gözden kaçmış :) Dün de dediğim gibi bugün arazi yaptık, biraz indik çıktık falan. Eymir'e inmedik. Dönüşte Güvenpark'da MASS etkinliği için uğrudık yanlız kara bulutlar ve Behzat Ç.'nin dizi seti sarmış orayı. Ahmet abiyi de gördüm. Polis rolünde :D

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
Geri