Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Orkun ÖZDEN

Teşekkür ederim Orkuncum, malesef yol bisikleti alamadım. Gönlümde hep Trek Madone 4.7 olduğu için başkasını beğenemiyorum bir türlü. kendime Scale 70 hanıma da Contessa 50 aldım.

Scudo
ARKADAŞLAR; TEMMUZ ayının son haftası olan 23-31 TEMMUZ arası %90 izinde olacağım... ve AKDENİZ'e bir tur yapmayı düşünüyoruz ŞAFAK'la beraber.

ROTA:
Sabah yola çıkıyoruz ve ;
ANKARA - AKSARAY : 225km sürüyoruz, gece yi AKSARAY da geçirdikten sonra. Sabah yola çıkıyoruz ve...
AKSARAY - MERSİN : 258km sürüyoruz ve geceyi MERSİN de geçiyoruz. Mersinde 1 gün gezi yapıp ertesi gün yine yola çıkıyoruz.
MERSİN - ANAMUR : 225km sürüyoruz ve geceyi ANAMUR da geçiriyoruz. Sabah yola çıkarak.
ANAMUR - ANTALYA : 266km sürüyoruz ve ANTALYA içinde konaklayarak, ANTALYA içindeki gezimisi tamamlıyoruz.

Dönüşü ANTALYA dan otobüse binerek, ANKARA ya geliyoruz... ROTA bu şekilde planladık, üzerinde tabiki değişiklikler olacaktır, katılan arkadaşların fikirleri üzerinde...
Hem Performans (kardiyo) üzerine, hemde gezi üzerine oluşan bir tur arkadaşlar... Günlük süreceğimiz km ler bunlardır. Gelecek arkadaşlar buna dikkat etmesi rica olunur...

Dİğer bir seçenek olarak;
Burdan ISPARTA ya kadar, otobüsle geçtikten sonra... ISPARTA da bulunan tatlıcı dükkanımızda, G.ANTEP'li CUMA ustamızın güzel tatlılarını yedikten sonra (Türkiye de ki En iyi ustalardan biridir) bisikletlere binerek ANTALYA yolunu tutuyoruz ve 130km lik güzel bir inişli çıkışlı yoldan sonra ANTALYA ya varıyoruz ve ilçelerine doğru sürmeye başlıyoruz... (ALANYA-MANAVGAT-SERİK-KEMER) daha sonrasında, kumluca, finike ve Kaş a doğru inebiliriz, grubun durumuna göre...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@serkan hilal

Havanın en sıcak olduğu günlerde Türkiyenin en sıcak bölgesinde tur yapmak beni bozar, ne de olsa belli bir yaşı geçtik artık. Bu sene iznim olmadığı için ancak haftasonu yapılacak günübirlik ya da 1-2 gece konaklamalı turlara katılabilirim. Ama gerçekten katılabilirim hatta katılmayı çok isterim.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@Adil

bilmem ki !!!?? çevre yolu ve AŞTİ yi bağdaştıramadım yalnız, çevre yolu aşti yolunu kesmez ki, galiba başka yerlerden bahsediyoruz :) biz cmt günü sabah 10 gibi başlamıştık.

Hacı 200' ü gittin de 40' ımı gidemedin Allah aşkına... Bence uzun yol için ciddi rakamlar. Eyvallah gücünüz kuvvetiniz performansınız yerinde ama bir daha düşünün derim. Sürekli bir hafta boyunca hergün o kilometreleri yapmak sağlığınızada zara verebilir.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Serdarım doğrusun :D ama işte göze büyük geliyor ya ordan kaçıyorum :)

Arkadaşlar serkana artık cancellara mı dersiniz yoksa contador mu bilemem,bu adam tam bir makine :boese157: :Skull-175 :cool: :D

• Beğen
Erdem abi sen ne yaptın ya :) Süper duruyor gerçektende çok göz alıcı jantlarda ayrı bir yakışmış. Cilalayıp lastikleride parlatınca harika durmuş bak bisikletci duygularım depreşti yine :) Allah kaza bela vermesin :)

Serdar abi senin ve eşinin bisikletlerinide henüz göremedik :) Ama yinede biz hayırlı olsun ve Allah kaza bela vermesin dileklerimizi iletelim :) Güle güle günlerde binin rüzgar hep arkanızda olsun :)

Murty'e de burdan tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan diyorum :)

Ahmet abiden de bir bomba bekliyoruz artık :) Corratec satışta :)

Günaydın ANKA'daşlar, bu akşam bisiklete binesim var, perşembecilere mi katılsak naapsak. Oradan da çiğ köfteciye :)

• Beğen
GÜnaydın Millet.
Sevmediğim bir markanın bisikletine binmek, düşündürücü ama değişik bir tecrübe olacak. Hakkında o kadar olumlu cümleler varken. :D

Profil resminde görüldüğü gibi, yapım aşamasında olan yeni MACHİNE!!!!

SCOTT ADDİCT R1 61cm lik dev gibi kadrosu ile yollarda olacak en kısa zamanda...

sadece 900gr. lık hafifliği ile göz kamaştırıcı!!!

• Beğen
Tepkiler: murty
@serkan hilal

ben anlamadım diğerine ne oldu ? yada başka bir değişle madem sevmiyordun neden aldın ? :)

Geri