Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@serkan hilal

Hayırdır hemşehrim ne oluyor ya :) Bi sakin ol durum nedir ne değildir. Kimi performans turu yapmak ister grup ile katılmayabilir. Kimine tam o saat uymaz kafasına göre takılır. Ama hani organizasyon tam yapılırsa katılınmazsa işim var denilip başkasıyla görülürse (tabiri caizse aldatırsa) :) kızılabilir. :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Scudo
Aldatmak bize yakışmaz toprağım!!! neyse salla yaa, harbiden bu aralar hayatıma bir reset atmam lazım!!!

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
İyi akşamlar abiler.

Abilerim kim ne zaman kiminle turluyacağını yazsında bisiklet sürmeye başlayan ben ve bir çok abim gibilerin de bilgisi olsun. Sonradan yanlış anlaşılıp aradığımızda hesap sormaya çekiştirilmesin hatta "Abi nerdesin geleceğim yanına turlayalım." dediğinde telefonlar yüzüne kapanmasın. Ha yok arkadaş bağlantımız bitti denirse, Eyvallah gardaşşşş :D

Arkadaşlar son zamanlarda (iki seneye yakındır) (kendimi de ayrı tutmuyorum yanlış anlama olmasın) kimse elini taşın altına koyup harekete geçmediği gibi sanki her tur büyük katılımla olacakmış gibi bir izlenim ortaya çıktı. Ben bundan rahatsızım. Tur dediğin iki kişiyle yapılabilen birşey. Tek de olur ama hoş olmaz. Neden illa organizasyon bekliyoruz ki... Grubu canlandıracak şey şöyle ahım şahım onbeş kişilik bir uzun tur değil. Grup için çabalayan ancak morali bozulan arkadaşlar size sesleniyorum bir iki kişiyle de çıksanız çıktınız işte, sizi bir araya getiren; eski üyeler çok katılamasa da sonuçta grubun ta kendisi...

Şu günlerde binen veya binebilenlere söylüyorum, iki kişi üç kişi her neyse bindiğiniz geldiğiniz yerden bir iki foto çekin, biraz anlatım yapın. Doğrusu gidilen uzak yollar, süratle gidilip gelinen mesafeler de doğrusu bende heyecan yaratmıyor. Yol bisikletim olsa belki farklı olurdu. Ben MTB tadında ve hızında sohbetle muhabbetle gidilen, birisi bir sorun yaşadığında grupça müdahale edilen, gidilen yerde harcanan kalorilerin bir nebze yerine konduğu, çiğ tavukların afiyetle yendiği turları özlüyorum. Ama sizlerin tur veya performanslarınızı burada gördükçe çok şey değişir.

Yanlışım olabileceğini kabul ediyorum ama tartışmanın kimler arasında olduğu ortada gibi. Eminim ortada haklı ya da haksız yok belki bir taraf daha haklıysa da daha yüksek dozda yanlış anlaşılma var... Eminim olayın tarafları 5-6 sene veya daha fazla zaman sonra bu olayı yaşasalar ya da üzerinde düşünseler şimdiki fikirlerinde olmazlardı.....

Söylemek istediklerimi çok uzatmayayım, malum çok laf kafa karıştırır yanlış anlaşılmalara sebep olur. İyi geceler. Sağlıkla kalın.

@Hacı Murat ŞAHİN

Hacı Murat abi, biz zaten yarış ekibi değiliz. Aslında problem bu değil, yol bisikleti daha hızlı gider mtb yavaş. Bu korku olmamalı abi yoksa yolcular mtbciler diye ayrıma girmek zorunda kalırız ne organizasyon olur nede başka bişi. Bizimle beraber olup 1 yıldır yüzünü görmediklerim var. Ben çalışan kişilerin sıkıntısını anladım. Haklı olmaları çok doğal ama hani insan buraya iki kelime de mi yazamaz? Bence bizim bize, ekibimize ve bisiklete zaman ayırma konusunda biraz sıkıntımız var. Bu tür uzun ve sıkıcı yazılara da gerek yok. Bak abi sen git eve bisikletine bir bak neyi eksik yağını suyunu koy. Adam gibi bir buluşma yapalım. Herkezi özledim o mangal eşliğinde sohbetleri espirileri, sürüş esnasında en ufak problemde ekip olarak yardım etmeyi her şeyi özledim valla.

Görkem nasıl çalışanları anladıysan mesaj yazamayanı da anlaman lazım. İş bir tecrübeydi, bu tecrübeyi kazandın çalışanları anladın. Şimdi mesaj yazamayanları da anlama zamanı. Sonra sırada anlayacak daha çok insan ve varlık var. Bunu tüm grup gibi bizi hiç görmeyen ve görmeyecek insanlar da okuyor. Bu sözüm sadece sana değil onların hepsine.

Biraz empatiyle araç kullanmasak da sürücüleri, bisiklete binmesek de binenleri, sigara içmesek de içenleri ya da içiyorsak içmeyenleri, erkek de olsak kadınları ve tam tersi, daha bir çok farkımız olsa da diğer insanları daha iyi anlayabiliriz....

gelen gelir ......gelmek istemeyen gelmez
katılan katılır........katılmak istemeyen katılmaz
arayan arar............aramak istemeyen aramaz

sonuç olarak insanlar sevdikleri kişilerle ve arkadaşlarıyla (ki ben böyle yapmayı uygun görürürm) arada sırada daolsa bi hal hatır saorar neyse konuyu fazla uzatmayacağım ben ve eşim bu hafta sonu bisikletle sabah kahvaltısı yapmak için göksu parkına oedallayacağız...eşimin ilk turu olması nedeniyle biraz yavaş ve dikkatli gideceğiz .. bana ve eşime katılma isteyen arkadaşlarım mesaj atarsanız görkem konuyla ilgili bir organizasyon çağrısı yapsın ...

@Görkem Kılınç

Benim sana kızdığım konuyu sen daha anlamamışsın Görkem,
Yarin bir etkinlik yapalım mı demişsin. Bende teşekkür butonuna basmışım. Daha organize olan bir şey yok ortada, sonra bana telefonu açıyorsun, bağırarak hesap soruyorsun! Doğrumu kardeşim? yanlışım varsa düzelt. Organize et bizde gelelim yazalım ve gelelim! sen öğle vaktine kadar tur organize etmeyip, öğle vakti beni arayıp fırça atmaya kalkarsan, bende telefonda yaygarayı basıp kapatırım suratına! cvp ta alamazsın doğru demi?

Adam bana telefon edip, msj atıp tura katılırmısın dedi, bende bizim ekip tur düzenlemezse sizleyim dedim.

Erdem abinin dediği gibi;
gelen gelir ......gelmek istemeyen gelmez
katılan katılır........katılmak istemeyen katılmaz
arayan arar............aramak istemeyen aramaz

Hayırlı akşamlar,

Arkadaşlar kronxc250 mtb var bende fakat aranızda olmak ve pedallamak istiyorum, pazar günü eymire uğradım şöyle bir, bisikletli arkadaşları görünce tamam dedim kendi kendime bundan sonra grup yapacaz :) tek sarmıyor. Cumartesi ve pazar günü km yapmak istiyorum ve yakabildiğim kadar yağ yakmak istiyorum. Gölbaşında oturuyorum ve kendime gidebileceğim rotalar arıyorum, birliktede turlayabiliriz yada tavsiye edeceğiniz yerler varsa oraya doğruda pedallayabilirim.

Kızılcahamam
kırıkkale
haymana
çankırı
polatlı temelli her hafta
çubuk turşu festivali
tuz gölü
beypazari
ayaş dut festivali
imkanlar el verirse eskişehir sadece gidiş veya sadece geliş :)

ankaranın çevresine olabildiğince açılıyoruz her yaz bu yaz da böyle geçicek

ben de 1 ay sonra aranıza katılacam inşallah...parçalar bitti...okul bitsin toplatmaya götürecem.tabi para da bitti,nası olcak bakalım...:D

arkadaşlar tekrarlamak istiyorum .....bu hafta sonu ben ve eşim göksu parkına kahvAltıya gitmeyi planlıyoruz ....katılmak isteyenler lütfen mesaj atsın ....eşimin ilk binişi olduğu için fazla uzun tutmak istemiyorum gelmek isteyenler gelsin lütfen

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Turumuz özlem giderme, bacakları açmaya vee Göksu'da müthiş kahvaltıya gelsin...:lick3:

Etkinlik tarihi : 8 Mayıs Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı (link)

Buluşma saati : 9.00

Sürüş Hızı: Grup disiplini içinde pedallanacaktır!

Program : A.O.Ç Kavşağı önünde toplanıp Göksu Parkı'na doğru pedallayacağız. Açık büfe kahvaltı yapıp hoş sohbetler eşliğinde turumuz devam edecektir.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik, güneş kremi... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 2 - En yüksek, 10
Rüzgar (km/sa) : Yön, Batıdan - Hız,13

www.ankabisiklet.com

Çok sağnak yağışda tur iptal edilebilinir. Bilginize!

Geri