Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Beyler küçük bir fikrim var tabi kimler gelir kestiremiyorum:)

Bu bisiklet yarışının finalini antalyada izlemek:)
günü birlik gidip gelmek,denize girmek ve biraz kafa dağıtmak için...
Ben ciddi ciddi düşünüyorum.Bilet fiyatları 38 lira...38+38+20 bize yeterde artar:)amaç kafa dağıtmak gelmeyi düşünenler olursa haberleşelim

@Hacı Murat ŞAHİN

Abi cumartesi gece 12 arabası ile gitmeyi düşünüyorum..Tahmini olarak finish saat öglen 5 gibi olucak.Biz 4 gibi finish noktasında konuşlansak bile yeter:) Akşam 7 arabası ile de ankaraya döneriz

arkadaşlar merhaba nabersiniz inşallah. uzun zaman oldu, ortalıklardan kaybolmuştum, unutmadınız umarım. gerçi muhabbetimiz daha yeni ve bazı arkadaşları tanıma fırsatını bulamadan ayrıldım ama aksilik işte bisiklet kazası ve şehir dışı görev derken koptum... bisikletle bi kaza yaptım 2 ay davulcu misali bi omzum düşük, alçılı vaziyette gezdim :) omzum hala düşük ama şükür iyiyim. üstüne bi de iş gereği uzun süre şehir dışındaydım o yüzden koptum sizlerden. umarım defterden silmemişsinizdir. en kısa zamanda sizlerle birlikte olacağım. saygılar, keyifli sürüşler.

@ibrahim siper

Abi özledik seni valla. Umarım kısa sürede tekrar devam edersin..

Yarınbir etkinlik yapmayalım mı şimdi?

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@ibrahim siper

Abi nerelerdesin yaa, anlatacak şeylerin var senin bize borçlusun... en kısa zamanda buluşuyoruz :D
özledik valla seni :d

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@stheaven

Can abi valla telefonu bir kaç gündür duymuyorum. Kontör olduğundan da geri dönüş yapamıyorum :D Hayırlı olsun. Bir tur attırırsın artık :p Serkan abi saat 7 gibi dün Kızılay'da gördüm sol şeridi kapatmışın gidiyordun :) Bu arada beyler kalkın gidelim hadi Eymire falan ya.

• Beğen
Tepkiler: stheaven
@stheaven

Hayırlı olsun abi, yol bisikleti konusunda ben de tereddütlüyüm, allahtan henüz almaya karar vermediğimden ne alayım diye bir sıkıntı da duymuyorum...
Güle güle bin, bir de en kısa zamanda görüşmek dileğimi iletmek isterim...

Ben burada organize edilen tura gelecem yazmadığım sürece, katılacam diye bir kaide yok arkadaşlar!!!
Ben gelecem dememişim, tmm geliyorum dememişim sonradan başka arkadaşla yola çıktığım için bana tirip atacak adam daha benim tel. numaramı çevirmesin!!!
Benim göbeğim kimse ile beraber kesilmedi, kimseylede bot bağlamadım, Bana organize olmamış turun hesabını sormayın!!! :boese157: :boese157: :boese157:

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Geri