Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

abi hava kötü ya, şimdiden böyleyse öğleden sonra nası olur kim bilir :(
kurtboğazı turunu iptal etmişler dolayısıyla, çubuk'a geleyim diycem ama hiç çıkasım yok valla bu havada :(

Scudo
Günaydın abi.
Dün hava çok güzeldi, Ben, Erdem abi, Şafak İKRA bisikletin düzenlediği Göksu Parkı turuna çıktık. Dönüşte Şafak ve Ben Direk evlere geldik, Diğer ekip Çayyolu tarafına gitti. güzel bir turdu, Biz dönüşte çok tempolu geldik ortalama 35km hızla, 120 kadans ortalama :D tempo tempo tempo, ANK. ya kadar Şafağı çektim :D

Yİne dik bir yokuş kapışmasında, Şafağı ezdim :D

@Şafak Atilla Akpınar

2 oldu hee :eek: arkadaş hiç utanmıyonda yalan söylerken, Sayıyım;
Pursaklar
Cinnah
eskişehir yolu
Göksu çıkışı, eee ankarada yokuş kalmadı la :D Neyse rollerda aldın artık bas bakalım rollerda ne kadar gelişecen. Ama kanka trainer kadar faydası yoktur. Trainer çok deli bir alet, rollerdaki direncin en az 10 katı daha fazla yük biniyor. Ve gerçektende süper bir alet... :in:

Arkadaşlar havalar düzelsede bende biraz bisiklete binsem, doğru düzgün rüzgarlık gibi birşeyim yok giymek için. Serin havalarda ne giyiyorsunuz ? Ne tavsiye edersiniz ? Kazak giyip yola atlamak istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@serkan hilal

Murat abi sana iyi haftalar:)pazartesi günü bitti

serkannn lastiğini patlatcam ama ha:D
İbrahim genellikle kış için bisiklet kıyafetlerini tercih etmeni isterim.

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
İyi akşamlar beyler.

İbrahim abi. Ben formanın içine t-shirt giyiyorum. Forma zaten kısa kollu. Üstünede ince uzun kollu polar giyiyorum. Memnunum :D

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
@serkan hilal

Sadece speed kullanan arkadaşlara özel bir forma olayımı, bizde dahil olabiliyormuzu ? bende mtb var ama ben yol düşünüyorum, şimdi motor tutkumda var konuyu bağlayayım, Motorda RR -> bisiklette speed :) bunu anladım ve para ayarlarsam gidip speed alacağım :D

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
selam millet,
evanscycles'dan şu gözlüğü alıyorum ((link)) Şuanda %15 indirim var ayrıca 80$ üzeri kargo bedava. Burdan herhangi bişey alacak varsa beraber sipariş verelim 8$ kargo parası boşuna gitmesin diycektim :D var mı kimse? bu gece sipariş verecem.

Bu arada serkan, haftasonu adamla görüştükten sonra olumlu veya olumsuz sonuç çıksa da formaların siparişini hemen verceniz mi? Yani tahminen ne zamana elimizde olur?

@Yasin Büyük

En az bir - iki hafta geçer abi. Son kez tasarım dı falan dı, siparişiydi, gelmesi dağıtılması...

geçen hafta yağmurdan dolayı iptal edilen kurtboğazı turu bu cumartesi gerçekleşecek arkadaşlar. gelen var mı?

Bu haftalık Ankara dışında olacağımdan organizasyonumuz olursa katılamayacağım ama inşallah bir sonraki hafta nöbet vs olmazsa uygun olurum diye düşünüyorum. Selamlar sevgiler...

Bu hafta inş. CUmartesi ve pazar günü toplamda 350-400km çevirmeyi düşünüyoruz ŞAFAK'la beraber...

Ama Şafak su koyacak gibime geliyor çakalllll..... :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Pazar günü hava güzel olurda ve bir de çekimlerim olmazsa tur yapmayı düşünüyorum abiler. Kendi turunuzu yapmıyacaksanız cumartesi günü belirlerim katılırız beraber turlarız....

Geri