Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

arkadaşlar merhaba .... ben pazar günü aşağıda vereceğim linkteki arkadaşlarla birlikte olacağım ...eğer müsaitseniz ve gelmek isterseniz oradaki arkadaşlarda süperler .... kendinize iyi bakın

(link)

Scudo
Pazar günü nöbetçiyim Görkem, gelemeyecek olmaktan hicap duyuyorum. Doğrusu büyük sürpriz olmazsa haftasonu için iki hafta sonra müsait olabilirim sanırım.

İKRA bisikletten Serkan abiye söz verdim hafta sonu için, sanırım AYAŞ turu varmış. güzel olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@Şafak Atilla Akpınar

Şafak telefonlaşalım dostum bugün akşam seninle bir yere gidecez...
Bu arada MADO dan olumsuz cvp aldık arkadaşlar normal karşılıyorum adamlar sonuçta kurumsal bir şirket. Ama güzel bir haberim var, MADO ile konuşurken bir cafe sahibi bizi dinlemiş ve dün bana gelip, MADO dan olumsuz cvp gelirse gelin görüşelim tasarlıyalım, kaç adet istiyorsanız FORMANIZI yaptırıyım dedi, ŞOKE girdim ama DEDİ :D bugün telefonla arayıp müsaitse akşam ziyarete gidecez. Sonuçta sezonun açılmasına az bir zaman kaldı. :in:

Normalde kendi turumuzu kendimiz yaparız çok az hatta 2 yılı aşkın süredir 2 kere mi ne baska bisikletli dostlar ile hareket ettigimiz olmustur.Bu sefer sanırım yağmur olmazsa bende sezona başlamak için çubuk veya ayaş turuna gitcem zaten gruptan ark. olunca bizim içinde grup aktivitesi olur.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Selam arkadaşlar,
yarın, bu cuma, yani bugün oluyo artık :) 2. Ankara Dağ Filmleri Festivali ((link)) kapsamında saat 19:00'da (link) adlı filmin gösterimi var.
Ben gideceğim, müsait olan varsa gelsin, hem görüşmüş oluruz hem filmi beraber izleriz, sonrasında da biyerde oturur kahve falan içeriz. Nasıl olur?

• Beğen
@Yasin Büyük

günaydın yasin güzel düşünmüşsün yanlız çalışanlar için sorun. ama çaluşmayanlar gelebilir

• Beğen
@Erdem Akcan

Erdem abi niyapıyon ya görüşemiyoruz... İKRA Bisiklet(Serkan abi) bu hafta sonu 1 tur düzenliyor, onamı katılacan sen bende gelmeyi düşünüyom....

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@Erdem Akcan

Vakti müsait olanlar gelsin işte abi. Mekan: Çağdaş Sanatlar Merkezi ((link)) Tunus'ta, Ankara sanayi odasının yeni binasının yanında.

@serkan hilal

evet serkan ona katılacağım sizede bununla ilgili hem bf den link ve facebooktan yayın yaptım gelmek istersenixz sevinirim oradaki arkadaşlarımda sevinir ...bu arada evet görüşemiyoruz acaba neden olabilir ki ? :)

arkadaşlar merhaba. ben gözlük alacam da bi yardım ediverin. nasıl bişey alayım, nerden alayım bilmiyorum.

@Yasin Büyük

Piyasada çok sayıda mevcut gözlük bulunmakta abi. 3M olarak bilinen gözlükleri kullanıyoruz çoğumuz. Göz sağlığı açısından hiç bir fikrim yok. Yanlız camları değiştirile bilen ve güzel bir gözlük alırsan gece sürüşler sırasında cam değiştirdiğinde avantajın siyah camlara göre avantajı olacaktır. 2. el bölümünde sürüsüyle vardı bir zamanlar. Eldiven de avuç içinde jel olanlar gayet kullanışlı. Gerisi renk uyumuna senin zevkine kalıyor...

Bu arada beyler bu hafta yoğun geçti benim için. Ama önümüzdeki hafta bir etkinlik yaptığımız da ben ve bisikletim hazırız... :D :crazy292:

• Beğen
@engin kızılcan

engin yarın gelirsen gidiş dönüş 120 -130 km kadar bi turumuz var çubuk a gideceğiz facebooktan sana davetiye göndermiştim..gelirsen sabah saat 10 da gançlik parkınn girisşinde ol bide bana özelden cebini ver arayayım

• Beğen
Yarın çıkıcaz hava limoni gidişte birşey olmayacak ama dönüşte yağmur boşalırcasına yağcak gibi:)dönüşte havalimani ile ulus arasında yağmur yağmasında diğer her türlü olumsuzluğa razıyım.

Geri