Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
iyigeceler herkese..
erdem abi tamam kızma ya :) burdayız abi.
Bu haftasonu bi tur yapalım şöyle bi kahvaltılı falan.. hava yağışlı olursa da bisikletsiz buluşma olsun. ne dersiniz? geçen sefer sınavı olup da göksuya gelemeyenler falan vardır belki :D

Beyler yarın ne yapıyoruz? Ben mavi göl'e gidelim bacaklarını açamayanlar bacaklarını da açar derim ?

• Beğen
Tepkiler: Yasin Büyük
oluur :) gerçi yağışlı havalar geri geliyomuş ama yarın güzel olur inşallah..

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
beyler sabah antrenman yapıcam ben ama öğlen dersim olduğu için kısa bi süre sizle olabilirim :)

arkadaşlar merhaba,

kron xc250 aldım ve aranızda olmak isterim. buluşmalar / görüşmeler vs... hepsine katılabilirim. Haftasonu 7/24 pedallarım. haftaiçi malum iş günleri olduğu için.

• Beğen
@H.ibrahim Erdemir

hayırlı olsun güle güle kullan bisikletini...
inş. her zaman aramızda yer var arkadaşlarımıza, bizde seninle pedallamak isteriz. umarım hava yarin güzel olurda, güzel bir tutr gerçekleştiririz

@serkan hilal

teşekkür ederim, bugün biraz pedalladım. Çok keyifliydi yolda rüzgar yiyerek gitmesi. Diyet konusunda yardımına ihtiyacım var. Bu arada birkaç aya kadar eğer uygun zayıflayabilirsem lastikleri değiştirip asfalta uygun bir lastik seçimi yapmak istiyorum ve şehir dışı yol planlarım var. belki çok erken ama uzun yol yapmak istiyorum :)

• Beğen
yarın hava kötü olmazsa gidiyoruz o zaman mavi göle he?

Valla havalar berbatt mavi gölden daha yeni geldim orda sağanak var burda bulutlu hava yani havalar serseri drumda biraz kuyruk çıkarmak için erken diyor hava:)

• Beğen
@H.ibrahim Erdemir

uzun yol planım benimde var dostum ALLAH kısmet ederse izin zamanı uzun bir tura çıkacam. TEMMUZ ayının ortasından sonuna kadar izinim olacak bir aksilik olmazsa ve 600 + 600 lük bir tur düşünüyorum...
Dİyet konusuna gelince programı birgün getiririm buluşmaya ondan faydalanabilirsin...

İbrahim merhaba:)Şehir içi turlarımızda görüşmek dileğiyle

1.)Murat nerelerdesin dostum!Forma için görüştük sonra uçtun gittin:) Gören duyan olursa bedenini belirtti ama para konusunu halledemedik.Fiyatını öğrenmek istemişti.Lütfen gördüğünde msn de konuşalım
2.)Deniz abi Ankaradaydı en son bisikletle bir kez görmüştüm Ankarada bulunuyorsan abi görüselim
3.)Ahmet Dalğıçoğlu :)abi nerelerdesin yaa valla bizzat yanına gelcem forma için:)
4.)Cannn abiii İş yoğunluğundan dolayı görüşemiyoruz.

Yukarda ki abilerimiz Bisiklet ile devam edeceklerse formalarımızı yaptırırken hepsini 1 arada çıkartmak istiyorum.Çünkü 2. sipariş sanırım hiç olmayacak belli bir kota gerekiyor çünkü

Evet konumuza tekrar dönersek;
ben 4 parça(forma+2 tshırt+ayakkabı kılıfı)
Serkan 1 parça(forma)
Görkem 2 parça(forma+tayt)
Serdar 2 parça(forma-tshırt)
Serdar abi 2 parça(forma-tshırt)
Erdem abi belirtilmemiş
Orkun 2 parça(forma-tshırt)
Engin 2 parça(forma-tshırt)
Yasin 1 parça(forma)

Mert,hacı murat abi ve alican abi almak istiyorlarsa konuşalım lütfen.

Demek istemiyorum ama diğer arkadaşlar artık hiç irtibat kurmadığı için almayacaklar diye düşündüm ve isimlerini yazmadım

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
Merhaba arkadaşlar eger Forumumuza üyeyse Ankara/Keçiören Dutlukta
Mavi formalı Mavi kasklı Beyaz mavi Bisiikleti Olan Birini Gördüm O civarLarda Oturuyorsa Ve bunu Okuduysa Bana Ulaşabilirmi beraber binmek isterim :)

İyi akşamlar grup. Pazar günü tur yapmayı planlıyorsanız ve aklınızda rota varsa yazın lütfen. Benim görüşüm bacakları çoğu ekip arkadaşımız açamamış durumda. Kısa ve öz bir tur olursa bence sağlık açısından da iyi olacağı taraftarıyım...

Geri