Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

beyler onu bunu bırakında hafta sonu için tur yapalım.....serkan ın bir yere gideceğini zannetmiyorun yoksa kolunu bacağını....... :) .....bisikleti olmayan arkadaşlarda bir an önce ellerini cebine atarsa seviniriz ...görekem sen karar ver gidilecek ibr yer varsa düşün taşın gidelim

Scudo
anlaşılan herkez hafta sonu evde oturup ......tmam ben başımın çaresine bakarım ...ama bi foruma bakın arasıra yaaa ve mesajatın en azından

Günaydın ve iyi haftalar herkese. Erdem haftasonu yağışlı olacağı için tur olmaz düşüncesi ve biraz bıkkınlıktan kendime bilgisayarsız haftasonu ayırmıştım, o nedenle dün geceyarısından sonraya kadar internete girmedim kusurumu bağışla.

Görkem sen de mesaj atmışsın ama sürekli açık kaldığı için işyerindeki bilgisayarıma gelmiş tabii, sen de kusura bakma.

günaydın ANKA,
memleket işi yattı :) bir yandan sevindim, bir yandan üzüldüm arkadaşlar.
bekar olduğum için transferim gerçekleşmedi :D Evli adam arıyolarmış :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@Hacı Murat ŞAHİN

yok abi görüştüm müdürle, olayı izah etti. Bekar olduğum için olmadı. Evlenmem zaten kolay kolay lafın gelişi söyledim onu ben :in:

Evlenenlerinde halini görüyoruz Foruma giremiyorlar korkudan :D ahkiko ahkiko :D

şu ankaranın iğrenç gitmeyen yağmur bulutları tekrar geri geldi:)Artık temmuza kadar böyle

@Orkun ÖZDEN

olum varya rüzgarıma sirseniz bile gelemeyeceksiniz arkamdan... Aklınızı alacam alayınızın :D her turda verecem tempoyu verecem tempoyu :in:

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
günaydın....bundan sonragrubu toparlamak gibi bir çabam olmayacak..

Erdem sen ve birkaç kişi daha yıl boyu binme imkanına sahip olduğunuz için bu sıralarda binmek sizin için çok sorun olmuyor, ama ben gibi sürekli binme şansı olmayıp sık veyua uzun ara verenlerin henüz yağışlar ve havalar düzene girmeden kontrolsüzce başlayamayacağını kabullenmek lazım. Ben grup için rota, zaman ve aktivite planlayan kişilere çok saygı duyuyorum ve bunu her fırsatta dile getiriyorum. Dolayısı ile senin de çabalarına saygım sonsuz ama kullandığım özne ve nesneleri bir yana bırakalım "sütçü beygirini ne kadar kamçılasan da yarışlarda birinci yapabilir misin?" peki onu birinci olamıyor diye cezalandırmak hak mıdır? Bence sütçü beygirini kamçılamak gerekir zaman zaman elbette ama ondan arabayı az daha hızlı çekmesi dışında birşey beklememek lazım.

Geri