Bu haftasonu benim sınav var eğer olmasaydı kesinlikle temelli yapalım derdim abi ama yol bisikletleri ile hızlı gideriz olmaz o yüzden bi pazar çubuğa gidelim ve sizi bi ev lokantasına götürelim.
İyi akşamlaarrr herkeseee. Dün bisiklete bakım yaptım, bakım kapsamında arka tekeri şişirdim... Başka bakım tavsiyesi olan var mı? Yoksa zincire sprey yağ sıkıp en kısa zamanda binmeyi düşünüyorum .
Arkadaşlar kesin olmamakla beraber kötü bir haberim var !!!
Memleketim olan Çankırı daki bir başka bankaya transfer oluyorum %90, tam olarak gerçekleşmedi ama oldu olacak...
Bana teklif geldi bende kabul ettim, Sizde bir ailemsiniz tabiki ama Asıl Ailem Çankırı da ve kardeşimi ailemi çok özledim bu yüzden de, Seçimi memleketimden yana kullanacam. Gelişmelerden haberdar ederim sizi
kanka tabi benim görüşüm ama orda sıkılacağından yöne burda ne olumsuzlukların varsa veya yoksa onları düzeltmeye bak...Çankırıda ne yapcan kanka en fazla 1 ay özlem giderirsin 2. ay başka bi yere gitmek istersin.Burda işin evin yan yana kafanda rahat yinede sen bilirsin
Aile her zaman tatlı gelir ama bu yaştan sonra sıkılabilirsin.Şimdi bu dediğim yanlış anlaşılmasın yani burda en azından sürekli olarak ayda yaptığın belli bir harcama var ama orda cebinde kalır veya az çokta olsa ailene yardımcı olursun....falan falan pikachu sana kalmış yani
uzun lafın kısası senin yerinde olsam sadece çankırıya birikim için giderim abicim başka birşey için değil.Burda ödediğin kira,su,elektrik her ay cebinden çıkan belli bir para var çankırıda ailene verir gerisinide altin alirsin.düz hesap işte