Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Acayip yağmur yağıyo, acaba pazar günü hava nasıl olacak. Eğer hava güzel olursa Murty seni de bekliyoruz Göksu'ya

Scudo
Merhaba Abiler ablalar Ben keçiörende oturuyorum amatör olarak Başladım Bu işe
ama ameliyat oldugum için yaza kadar bisikletten mahrumum Bana Önerebileceginiz Yerler varmı k.örende bisiklet binilecek Bi kaç kişi Gördüm k.ören yazan Dutlukta Oturuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@Görkem Kılınç

bence kahvaltı oradan da bi tuyr yapar bitiririz ma braz an önce yayına bıuluşma saatini vs

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Turumuz sezon açılışı eski günlere geri dönüş için...

Etkinlik tarihi : 20 Mart Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı (link)

Buluşma saati : 9.00

Program : A.O.Ç Kavşağı önünde toplanıp Göksu Parkı'na doğru pedallayacağız. Açık büfe kahvaltı yapıp hoş sohbetler eşliğinde turumuz devam edecektir.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik, güneş kremi... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 4 - En yüksek, 13
Rüzgar (km/sa) : Yön, Batıdan - Hız,19

www.ankabisiklet.com

Bir hava tahmin sitesine göre yarın hafif bir yağmur yağacak yağma şansı %60 olarak gösterilmiş.

Çok sağnak yağışda tur iptal edilir. Bilginize!

şafak ben arabayla gelcem haberin ossun.serdar abide aksilik çıkarsa yada onun arabasına binmeyi canın istemezse hallederiz...;)

günaydın herkese :) e napsak şimdi yatıp uyusak?

@serkan hilal

Hava güzeldir tamam abi de oraya gidene sucuk oluruz..

meteoroloji sitesi aslında çoktandır sağanak yağışlı olduğunu söylüyordu ama belli olmuyor işte.

Eğer illa toplanalım derseniz arabalarlada olur :) Murat abi toplarmısın keçiöreni :)

Geri