Geçen hafta sanirim sele boyunu yükseltmem ve selenin açısını değiştirmem kısa süren sürüşte fark etmedim ama diz kapağımı çok kötü yapmışım.Dizimi kapatabiliyorum ama açarken biraz dikkatli olmam gerekiyor.yani orda birşeylerin olduğunu hissedebiliyorum.Sanırım bu pazar çubuk sürüşü varmış öyle konuşulmuş gelmeye çalışacağım.
Görkemim formalarda sorun yok bitti de paraları toplamak lazım
çubuk'a mı gidiyoz? bi dk ya kış yeni çıktı, sıfır kondisyonla nası olcak
şafak madem paraları toplayalım bi an önce. sponsor olayı noldu peki? mado söylentileri falan duyduk
Arkadaşlar Sponsor olayı ile ben ilgileniyorum ama ilgilenemiyorumda, teftiş gidene kadar mecburi böyle biraz ertelemeli olacak bu sponsorluk işi 10 gün içinde sonuçlanacak inş.
Çubuk için ahım şahım bir kondisyona gerek yok mesele Pursakları çıkmanızda orayı çıkarsanız Çubuk kolay iş
Beyler Çubuk bir kaçımız için problem olmaz tamam da çok da küçük çıkışlar yok. Bence daha düz bir rota seçilmeli buna da katlanmalısınız mecburen şimdilik.
Tamam şafak abi toplayalım kısa sürede
Birde benim de sol ayağımın dış kısmında sürüşten sonra biraz ağrı oluyor. Acaba spd kal yerinde mi bir ayar yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim çünkü iyi bir ağrı oturuyor oraya sürüş sırasında da.
arkadaşlar göksuya gelin de bende ziyaret edeyim sizi...bisikletsiz olarak...
bir de beyler bişey soracam.alacağım ön vites kelepçe çapını nası buluyoz.şimdi ben orta boruyu ölçtüm çapı 31.8 mm çıktı.direk bu boyutta bi vites mi alacam yoksa bunun bir üst boyu olarak üretilen 34.9mm mi???
günaydın arkadaşlar ..... bencede çubuk yerine göksu oradan çevre yolunndan geri göneriz ...hem göksuda kahvaltıda yapabiliriz değil mi şafak ?.. şafak hiç hayır demez sanırım
kahvaltıya hiç hayır denir mi ya ) Abi ben gelirim pazar günü işim yok,yok ama dizimin durumuna bağlıyım.Arka lastikte patlak var onuda yaptırmam lazım.Binbir sorun işte
Vaay başladık ha. Benim bisiklet yok gençler, Alidenizin bisikletini alırım olmazsa 16 jant Göksuya belki gelebilirm ben de eğer müsait olursam. Arabayla tabi