Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@serkan hilal

Şöyle bir araştırdım da sanki toplayınca daha pahalıya malolacak gibi geldi bana.

parçaları yurtdışından teker teker alınca,ben hesapladım,(tabi tek tek getirmemizdeki amaç gümrük sınırında takılmaması),burada 3-3,5 ederindeki bi bisiklet 2-2,5 arasında bi masrafla toplanıyo.

Yolcular ile bu cumartesi yola çıkmıştım deryara bile girip gitmek çok güzel bi hareket mtb ile bunu gerçekleştirebiliyorduk ama yol bisikleti kadar uzun olmuyordu :) Tek kötülüğü,yedek dış lastik taşımak

Merhaba anka grubu,
Ben de en kısa zamanda bisikletimi alıp sizin aranıza katılmak istiyorum. Organizasyonlarınızı dört gözle bekliyor olacağım. Aranızda 1 kişilik daha yer vardır umarım :)
Bu hafta arasınavlarım bi bitsin, sonra bayramı da geçtikten sonra alcam bisikleti. Aslında beklemek istemiyorum hemen gidip bu haftasonu almak istiyorum bisikleti ama pazartesi köye gideceğimiz için, orada sabırsızlıktan çatlarım diye bayram sonrasına bıraktım :p
Yalnız evdekiler işe farklı açıdan bakıyorlar, malum :D bi kaç ay sonra falan diyolar. Valide biraz bekle hem önümüz kış, çok kullanamazsın, kış çıkınca alırsın diyo. Haklı mı sizce, ne yapayım?

@Yasin Büyük

Yasin merhaba :)
Aramıza hoşgeldin Ankarada az sayıda bisiklet kullanan bizler ile pek zorlanmadan alışacağını varsayıyorum :) Olabildiğince eğlenen,eğlenirken de gezmeyi seven insanlarız.Bize alışman çok kolay olcaktır.Ha şunuda açıkca belirtirim;
Ankara da mevcut olan gruplar içinde adaptasyonu en kolay sağlıyacağın grup Anka Bisiklet Takımıdır.
Bu dediğimi yaşayıp tabiki görüceksin :) organizasyonlarımız hava şartlarına göre değişim göstermektedir. Buluşmak için bir fırsat kollarız,bisikletsiz buluşma gerçekleştirip bir cafede veya restaurant da yemekte yiyebilmekteyiz.Yeri geldiğinde 2-3 kişi rasgele bir vakitte bisiklet ile çıkıp tur atarız olmadı müsait olan bekar arkadaşlarımızın evinde vakit geçiririz :D Durum bu kısaca özetledim.

Bir diğer diyeceğim ise alacağınız bisikleti belirtirseniz bekleyin veya beklemeyin diyebilirim :) Yaşımızı,oturduğumuz semti,öğrenci veya çalışır durumdamıyız bunlarıda bildirirseniz herkes sizin için yorum yapabilir.

Evet grup Bu Perşembe veya Cuma günü Show Tv de gerçekleşen yarışma ''Canlı Para'' ya katılmak üzere çarşamba akşamı yola çıkcam :D
Bir trilyoner olarak dönmek nasip olur umarım :smily143:

Yasin bey erdoğanlar bisiklete bakmadan karar vermeyin derim. Çok güzel bir dükkan açtılar.

Şafak bey bu arada sizede yarışmada başarılar dilerim.. En kısa zamanda bende sizlerle tanışmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yasin Büyük
@Şafak Atilla Akpınar

:eek: Şafak abi bol şans :D Televizyonda yayınlıcaklarsa izleyelim ya :D

şafak paranın dibine vurursan ekibe de birer fulkarbon yol bisikleti alırsın artık...:D

hiç olmadı bana...:p:D:D

hadi bakalım,başarılar ve bol şans,dersini iyi çalış da git...

Yasin,Ali bey,Engin ve orkun sağolun :D

Canlı yayın ya :D Ablam başvuru yapmıştı.Bugün geldi ve durumu anlattı bana ama ablam şimdi bocalıyor bi arkadaşı kayıt yaptırmış o demişte o şekilde gelişmiş.Bana seninle gitcez demişti ama sanırım arkadaşı ile gitcek.Durum karışık biraz :rolleyes:

@Şafak Atilla Akpınar

Seninle gitmesin yoksa para kazanmadan gelme ihtimaliniz olur :D takılıyorum tabikide...
İNŞ. güzel bir para alıp gelirsiniz kanka, haber ette izleyelim bizde...
Birde ABLANA söyle ANKA grubuna selam göndersin :D
Forsumuz olsun, yoksa seni döveriz burda :D

@ali can çalış

Aynı malzemeyi GÜNGÖRLER bisiklette daha ucuza bulacağına eminim...
ANKA olarak genelde GÜNGÖRLER den alışveriş yapıyoruz...
Tabiki sizin seçiminiz, ERDOĞANLARdan da alabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Güngörleri tanımıyorum ama zaten Sram satmıyorlarmış, biraz önce konuştum.

Ayrıca şahsım adıma Erdoğanların samimiyeti ve yeni dükkanın verdiği keyifden çok memnunum.

Sizler üzerinize alınmayın ama Ankara Mühye'de offroad yarışı yapıldığı gün bir grup ile karşılaştım. Bana ve eşime hemen çantalarından alelacele çıkartıp 2-3 kartvizit verip ayaküstü Güngörler reklamı yapmaya başladılar. Bu da yetmeşmiş gibi bizim muhtemel ne kadar kazıklandığımız konusu açıldı. Bu sebeple Güngörlere karşı önyargılı bir antipatim oluştu.

Bence işini iyi yapan hiçbir kurumun fazla reklama ihtiyacı olmaz, heleki benim yaşadığım gibisine.

Saygılarımla,

Ali Can Calis

Ben bugüne kadar Ankaradaki bisikletçilerin çoğundan alışveriş yaptım. Ama hiçbirisi için şu kazıkçıdır, şu iyidir diyemem. İnternet sitelerinden araştırıp hangisi uygun veriyorsa ondan almak lazım. Ama satış sonrasında herhangi bir problem çıkarırlarsa buradan paylaşır, bir daha oradan alışveriş yapmayız. Genel olarak Erdoğanlardaki Lütfi Abi ve Mehmet'in, Deltadan (Deli) Kadir'in, SDS'den Ogün ve Serkan'ın tavırlarından oldukça memnunum. Bu isimleri direk onlarla irtibata geçtiğim için verdim, yoksa diğer çalışanlar hakkında herhangi bir fikrim yok.

@Şafak Atilla Akpınar

evet öyle.

Geri