Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Beyler bugün turumu gerçekleştirdim.Her zmn gittiğim güzergahı gündüz gözü ile gideyim dedim.

Toplam km: 46
Ort. hız: 26
Ort. kadans: 80
Max hız :86 :D
Ort. nabız: 180
max nabız: 190

ve işte tur süresi mtb ile yol ayrımında en güzel rakam :D
mtb tur süresi:2 saat oluyordu
yol tur süresi:1.30 dk muazzam bir fark

@aurora79

Senin yokluğunu aramaz olur muyuz Deniz ya. Can abiyle Orkun beceremediler mangalı :D hep keşke deniz burada olsaydı dedik.:D Tez zamanda iyileş de havalar iyice soğumadan bir tur yapalım senle inşallah.

• Beğen
Tepkiler: aurora79
arkadaşlar bir ay daha hava degişimine karar verildi. Ancak taburcu olmam pazartesini bulcak galiba olsun... En yakın zamanda görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Arkadaşlar formalar için Hilal hanım aradı.Gerçekten sağlam firma ile çalıştığımızı anladım :) Formalarda bizlere sundukları özellikler güzel.
Forma fiyatıda kısa fermuarlı 41,90 + %8 kdv

Aklınıza ne gelirse mevcut liste geldiğinde sizler ile de paylaşcam.

@Şafak Atilla Akpınar

Hilal Hanımla bende konuştum özel tasarımlarınızıda sizin formalarla beraber basabiliriz dedi haberiniz olsun.eğer istiyorsanız tasarım yaptırıp ankanın formalarıyla beraber bastırabilirsiniz.

güzel bir tur olmuş yaw. çalışıyor olmasam bende gelecektim. iş çıkışında araba ile gitsemmi ki dedim ama aynı zevki vermeyecekti hatta caner abi benide atsana eryamana diyecekti hahahahaha bi dahakine deniz le beraber bende gelirim. ha bu arada murat bizim emanetler geldimi yurdum sınırları içine?

• Beğen
Tepkiler: Caner Öğülmüş
Geri