Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Erdem Akcan

Abi dosyaları rarlayıp rapid'den yollasana link koy indirelim

Caner ikimizden başka gelen yok sanırım. :D

Scudo
Bende yetişmeye çalışacaktım ama sanırım olmayacak.mtb ile son turumu gerçekleştiremeyeceğim :) Ankaraya geldiğim gibi bursaya bi arkadaşımıza mtb yi satmaya gitcem :)

Darısı kadro boyunu bulabilirsem cannondale caad9 ile pedallamaya :D

Ben yazmayı unutmuşum, gelicem merak etmeyin :D Görkem yarın Burak abiye uğrayalım mı spd için?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
benim gelme ihtimalim baya arttı ma gene de herşey yarın kesinleşecek.

YARIN Kİ TUR İPTAL OLMUŞTUR!

Pek katılım da olmaz artık. Kış geldi, yazın da çok sürdük ya maşallah. Tur yap tur yap diye çıldırmayın artık.

Yarın Eymir'e gidiyorum. Katılacak olursanız 9.00 da Güvenpark da görüşürüz.

Ben de gelicem Görkem, bensiz gitme sakın :D

@engin kızılcan

Tamam Engin gitmem sensiz :)

Eymir de belki arka köyleri falan da gezeriz hiç değilse farklılık olur. Gelenlere geleceklere öneri..

• Beğen
Tepkiler: engin kızılcan
Selam, ANKA'daşlar bu hafta sonu güzel bir tur istiyoruz... uzun mesafe olursa sevindirik olurum :D

Güzel mesajlarınız için tşkler, hepsini okudum :) TANDEM bisiklete gerek yok, Hatunun pek niyeti yok bisiklete :D bakalım herşey kesinleşsin ondan sonra :D

Özledim sizleri Valla Güzel bir tur yapalım hafta sonu ?

@Erdem Akcan

Abi mirasa ne gerek var... Tel. açıp Serkan bisikletini getir 1 hafta bende demen yeterli... Ayıpsın yani senden değerlimi sorarım sana? CVP ver, değerlimi uLeynnnnnnnnnn!!!!!!!! :D

DÜn Akşam 21:00 sularında kaza yaptım arkadaşlar, kızılaydan kolej e giden yolda. Zincir kitlenmesi sonucu takla attım... Sol dirseğim ve belimin sol tarafı acıdı sadece başka birşey yok :D bunada şükür...

@serkan hilal

Geçmiş olsun Serkan buna şükür. bisiklet üzerinde bu tür kazalar olması gayet normal.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@serkan hilal

serkan geçmiş olsun ... sürekli dikkatli olmak gerek düğün arifesi kendine daha dikkat et aman haaaaaaa

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Geri