Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@şahin karaman

@şahin karaman

Kardeş ne oldu gelemedin(iz)? Gelemiyeceğim deseydin keşke...
Forum kapalıydı deme mail atsaydın...

Klavyesi olan yazıyor gençler... :cool:

Şafak abi bu arada hava alanına girdik bir bastım bitişe kadar 30 30 off göreceksin :D

Scudo
@Caner Öğülmüş

Serik'liyiiz oğlum biz. Zamanında kimi kovmuşuz öğren.. Kim kimi öpermiş gör... ;) ;)

@Görkem Kılınç

Vay vayy başkan reçel verdimi bu sefer :D o yol çok güzel ya 30 35 deryar ile hemen varıyorsun ankaraya ama havalimanı yolundan inerken gerçekten insan irkiliyor.

gençler çarşamba akşamı izmire , cuma günüde güzelçamlı bisiklet festivaline gidiyorum. güzelçamlı (kuşadası) dan sonra hedef fethiye gibi görünüyor ama henüz rotayı kesinleştirmiş değiliz.

@Görkem Kılınç

gardaş biz geldik siz nerdeydiniz? sizi görmeyince çoruma doğru sürdük bizde kardaşımla

mangalıda ben yaparım kardeşim ellerimle eti çok güzel harmanlarım

arkadaşalr merhaba ....:) yaa bilyorsunuz benim foto mak. biraz büyüktü o yüzden b,ir arkadaşımın makinasını almıştım, turdan sonra eve geldim ama makinaıdan çıkardığım cart ı beim pc tanımadı o yüzden arkadaşa vermek zorunda kaldım .... o yüzden şu an için resimler bende değil ama en kısa sürede resimleri görkeme ulaştıracağım bilgilerinize sunarım

@engin kızılcan

Engin benim özlü sözümü kullanmışsın imzanda, telif hakkı istiyorum:D

@sottozero

Valla belirttim açıkca sottozero söyledi diye, napıyim daha :D:D çok sevdiğimden koydum herkezin bir özlü sözü var imzasında :D

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Geri