Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Günaydın herkese. Sanırım aşırı sıcaklar yüzünden insanlara bisiklete binmek pek cazip gözükmüyor. Yaklaşık 15 gün sonra da ramazan başlayacak. Eylüle kadar pek hareket olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Scudo
Gençler, Görkemle konuştuk akşam birşeyler yapalım diye ama bilgisayarında sorun olduğu için pek internete giremiyor. Onun için ben belirteyim dedim. Müsait olanlar bu akşam 20.00 da Güvenparkta olurlarsa AOÇ doğru gider, langırt atarık :10:

• Beğen
Ben de bi süre Ankarada olmayacağım :( 1-2 hafta civarı, Japonya'dan bisey isteyen var mı :D

Herkese merhaba murty geldi ama biraz sessizlestim bir anda ,gerci forum ailem gimi ozellikle Anka icerisi bu durumu paylasmakta bi sakinca gormuyorum ,eve ilk donunce insan anne babasinin ayrilacagini duyunca pek toparlayamiyor ,zaten pek eve gidesimde gelmedi o gunden sonra orda burda biraz dolastim bisikletimi bile kurmak istemedim ama su an iyiyim kusura bakmayin hayal kirikligi oldu biraz ,ramazan oncesinde musaitseniz bulusmak isterim ben hergun bosum yarin iso bisiklet vercek bana bir spd pedal ekleyip takiliriz umarim ,formalar biraz gecikebilir Ahmet abi ,zaten size hediyem olcak para falan konusu yapmayalim lutfen ,tekrardan ozur dilerimmmm saglicakla kalinnn...

Acilen nereye oldugu farketmez bi tur yapmak istiyorum duyuruluuurr :D

• Beğen
Adaş bu durumda ne denir bilmiyorum. Üzüntünü paylaşıyorum kardeşim. Cuma'ya kadar misafirlerim var maalesef. Öncesinde müsait olamıyorum. Kendine iyi bak.

• Beğen
Herkese merhaba millet ,haftasonu beraber ayasa gidelimmi kizilcahamam da olur ,Ayas canilli tarafinda halamlar bizi misafir etmek istiyor hatta kampli falan da yapabiliriz ,oneriler bekleniyor ....

Geri