Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@serkan hilal

abi sen bana çok uzak kalıyorsun ya tee çayyolu :) ama ben bi duruma göre ayarlamya çalışıyım pederden izin koparırsam bu akşam çıkarız :D

bu arada perşembe akşamı tur var değilmi 2 haftadır katılamıyorum şehir dışındaydım bu hafta katılmayı ümit ediyorum...

@Şafak Atilla Akpınar

Herkese merhabalar ben Murty

Ahmet abi nerdesinnnnnn:in:

Yenimahalleden arkadaslar ve diger forumdaslar cumartesi yada pazar bulusalim ve hasret giderelim caylar benden;)

@murty

Murty hoşgeldin!!!
Pazar günü düzenleyelim. Doğum günümde aradan çıkmış olur. Sizlerle (ANKA) kutlamak istiyorum doğum günümü...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@serkan hilal
serkan abi aklımda yanlış kaldı sanırım kusruma bakma eğer şimdi uygunsan çıkarım ben akşam 20:00'e kadar zaman geçirebilirim :)

@Çınar Daş

Şu anda hala bankadayım. 20:00'ı bulur burdan çıkmam benim. Erken çıktığım bir akşam gezeriz geç olur senin için şu anda

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@serkan hilal
tamam o zaman eğer perşembe akşamı gelirsen görüşürüz abi ama işin dolayısıyla müsait değilsin sanırım..... hafta sonu turları katılırsın artık ;)

@murty

Murty abi hoşgeldin, ben Engin :D Şu an Ayvalıktayım ama bi an önce sizle tanışıp, pedallamak isterim :)

Merak edenlere, Ayvalık çok sıcak :mad:

Beyler, su an karasu`da yazliktayim, nete girme imkanim cok sinirli, bana cepten ulasabilirsiniz. Ankara`ya selamlar ve sevgiler :)

@Ahmet Dalgıçoğlu

Allahından bul ne diyim Ahmet Abi. Biz burda yanalım cayır cayır sen orada tatil yap. Allahtan reva mı bu:D

murat geldi sanki anka sustu yaw yoksa bizden habersiz tura falanmı çıktınız gençler .

Herkese merhaba ve iyi akşamlar. bu konu hiç bu kadar sessiz olmadı gibi. Yanılıyor muyum? Kendim de bunun içindeyim elbet ama tatildi rahatsızlıktı derken biraz da dışında kaldım. Murat Hoşgeldin.

Geri