Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Görkem kardeş bir ara benim ölçüleri verelim. Sen ölçersin ama haberin olsun :) Ben anlamam. Sonra büyük ölçü veririm veya küçük veririm birşeye benzemez. En iyisi sen yaparsın bu işi. En kısa sürede halledelim.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Arkadaşlar Bu pazar bir Tur ayarlayalaım... Mangalımızı yapalım keyfimize bakalım...

Yol düz olsun performans basalım... (hep kendimi düşünmem çok kötü :in:

NOT: Arkadaşlar bu arada MAŞA ve iç lastiklerim geldi bu akşam takacam büyük ihtimal süper olacak....

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@serkan hilal

ohhhh hayırlı olsun Serkan abi, güle güle kullan valla. Pazar Ankara'da diilim o yüzden mangalda yokum. Ha Serkan abi, bana şu resmi açıklar mısın bi de :D
http://img696.imageshack.us/img696/8629/img5427.jpg

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@serkan hilal

Abi apaçık duruyo orda, hangi resim olucak :D
Görünmüyo mu yoksa?

ben çalışıyorum :( yazın gelmesini istemiyorum arkadaş. 18 kişinin işini 10 kişi yapıyoruz . iş sabit nöbetler sabit değişen kişi başına düşen nöbet sayısı .

Kimseden ses çıkmayınca tur yalan oldu..
Ama ben Pazar günü tura çıkan ekiple çıktım...
Kurtboğazına gittik, güzel bir tur oldu... 130km yol yaptık.

• Beğen
bu haftadan itibaren önümüzde şehir içi turlar varmı arkadaşlar bütün yaz evde pineklmeye niyetim yok tuuur isitiyoruuuuuumm....... :D

@serkan hilal
desene serkan abi işimiz yine pazara kaldı şöyle bir akşam turu yapamadık serin serin ..... :)

@Çınar Daş

Yaparız Çınar, sen hangi semt tesin?
ŞAFAK gelsin zaten Murat ta gelmiş Türkiye ye Bu pazar tur olursa süper birşeyler olur... olmazsa da seninle çıkarız güzel bir tura dert yok tasa yok :)

Bu PAZAR DOĞUM günüm uleynnn TUR düzenleyin... :in:

• Beğen
@serkan hilal
ben yenimahalledeyim serkan abi şimdiden doğum gününü kutluyorum :)

Geri