Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@ASTRO

Arkadaş.. sana bi iç lastik borcum var bi görüşemedik..
hatırlarsan karagöl yolunda bmx iç lastiği uymamıştı benim bisiklete de sen vermiştin iç lastik.. :D

umarım en kısa zamanda görüşür borcumuzu ifa ederim..

@Hacı Murat ŞAHİN

:D :D anladım ,bu arada bir arkadaşımla amacımız kösrelik göletine gitmekdi ama yol nasıldır bilmiyoruz.hiç gittiniz mi o gölete...

Günaydın arkadaşlar ...nasılsınız bakalım bu sabah..... herkeze hayırlı bir çarşamba günü diliyorum herkeze kolaygelsin..herşey gönlünüzce olsun ... allah her tuttuğuınuzu altın etmesin :)

@Erdem Akcan

erdem kayıptın bi süredir ses soluk yoktu senden. ya arkadaşlar rota çizdiğimiz mymap çalışmıyormu? ben haritaları göremez oldum :(

@Ahmet Bolgi

Youtube gibi o da yasaklanmış Ahmet Abi. Hala darbeciler tarafından yapılmış olan 1982 anayasasıyla yönetiliyoruz, yasakçı zihniyet hiç değişmiyor.

@Ahmet Bolgi

ahmet abicim ben hep burdaydım ... mesaj attınızda cevap mı vermedim :) alacağın olsun be abi

serdar anayasayı değiştirmeyi düşünenlerin hazırladıkları o darbeci anayasadandanda beter, zamanı gelipte önümğze konduğunda aaaa öylemiymiş diyeceğiz. ayaş ın eğimini göremeyecekmiy,im şimdi he bunumu diyonuz :)

erdem özledim ya hepinizi. iş durumu yarın belli olacak , hatta uydurmaya bile çalışacağım. nöbet değişimi vs yaparak. beraber bide uzun pedallayalım.

Evet sevgili Anka'daşlar pazar günü Ayaş turuna başka gelecek yok mu? Can Abi listeye adını yazmamışsın ama ben geleceğini umuyorum. Ahmet Abi Sonisphere'e katılacağı için gelemeyecek, Uğur çalıştığı için Murty'de buluşma saati erken olduğundan yetişemeyeceği için:) gelemeyecek. Grubun kalanı tam kadro Ayaşta değil mi?

Benimde yaz sonuna kadar belkide sizlerle son turum olacak :) Akçayın soğuk suları beni bekliyor.Şahin k da yanımda olacak(denizin soğuk suları bebeğim):D :D

ctesi isoyla ayaşa git gel yapcam ertesi güne kadar kendime gelmek için elimden gelen herşeyi yapar gelmeye çalışırım :D

@Ahmet Bolgi

yasaklı olduğu için görünmüyor. opera tarayıcısını kurup turboyu etkinleştirerek yasaklı sitelere girebilirsiniz. bu arada yasaklanmasının nedeni çoğu kişinin düşündüğü yasakçı zihniyetin aksine; türkiye de şube açma lütfunda bulunmayan, vergi vermeyen, irticai ve bölücü propaganda içerikli videoları koskoca türkiyenin ikazına rağmen kâle almayarak yayınlamaya devam eden sitenin yasaklanmasıdır!

@sottozero

Ben gruptan değil miyim? Hemen unutuldum galiba :D Ve ne yazık ki ben de gelemiyorum Sonisphere'da olucam

@erol elbyk

Ben de gitmedim oraya ama yakın olduğu için gitmekle birşey kaybetmezsiniz. Olmazsa Güvenç Göletine yollanırsınız. Oraya gittim, fena bir yer sayılmaz ancak giderken son birkaç kilometredeki inişte virajlara hızlı girmeyin...

@Hacı Murat ŞAHİN

teşekkür ederim

bu arada mymapride google earth u kullandığı için aynı sorun google map ve earth içinde geçerli

şu yolla bi çözüm elde ettim eskisi gibi hızlı değil ama yinede işe yarıyor

(link)

Geri