Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Abi sıcağa ve geçe kalmadan orda olalım diyoruz.Çünkü duraksayarak ve yavaş tempo ile gitcez.O yüzden hiç geç kalma derdi olmasın diye buluşma saati öyle düşünüldü

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Scudo
o zaman kimler gelecek bir liste yapalım bakalım.. nabız< ölçelim

1- Erdem Akcan
2-......

Sabah buluşma saatinde orda olacakların listesi mi? çünkü kimsenin gelmek istemeyeceğini sanmam...
1- Erdem Akcan
2- Görkem Kılınç
3- Şafak Akpınar

1- Erdem Akcan
2- Görkem Kılınç
3- Şafak Akpınar
4- Hacı Murat ŞAHİN (İnşallah!!)
5-Orkun Özden

• Beğen
Tepkiler: murty
bu sene pazarları doluyum cumartesileri de bişeyler yapında bizde gelelim:)

• Beğen
Tepkiler: murty
Her sabahn 5 te uyanan biri olarak havanın o dakikalarda aydınlık olduğunu belirteyim :D etap 60 km durumunu bilmiyorum ama tahmini grup ile 3 saati geçkin sürede gideceğimizdir.9 gibi orda olmayı planlıyoruz.Kahvaltı veya yemek ile başlar eğlencelere katılır veya gezer tozarız,uykumuzu uyuruz,karpuz peynir kavun rakı içeriz :D otobüs ile dönersek akşama kadar kalırız.otobüs olmassada 4-5 gibi yola çıkarız.

@Şafak Atilla Akpınar

iş durumuna göre belli olacak. iş uygun olursa bende geliyorum.

Bende geliyorum Ankaaaaa 24 gun :)

@murty

murty ...sana bi mesaj yolladıydım bakabildin mi ? çabuk geeeeeeelllll

Otobüs veya aracla giden olursa bende gelmeyi düşünüyorum

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Ayaş'da her yıl haziran ayının son haftası geleneksel dut festivali gerçekleşir.
Geçen sene katılanlar bilirler güzel ve eğlenceli bir tur olmuştur. Ama bu sene festivalin başlangıcını kaçırmamak istiyorum ve bol bol eğlenmek için vaktimizin olmasını istedim ve planlarımızı ona göre yaptım.

Turumuz festival ve güzelim Ayaş dutu için...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 27 Haziran Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı

Buluşma saati : 5:00

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Ayaş'a kadar kısa molalar ile pedal çevireceğiz. Festival alanına katılıp, dinleneceğiz. Mangal için hazırlık yaptıktan sonra festival etkinliklerine katılıp isteğe bağlı geri döneceğiz.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 60 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,güneş kremi... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir. Güneş kremi sürünün evden çıkmadan!

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 15 - En yüksek, 28
Rüzgar (km/sa) : Yön, (X) - Hız, (X)

Gelenler
1- Erdem Akcan
2- Görkem Kılınç
3- Şafak Akpınar
4- Hacı Murat ŞAHİN (İnşallah!!)
5- Orkun Özden
6- Serdar Gültekin
7- Ahmet Bolgi (İş Durumuna Bağlı %50)
8- Can Sarı

serdar aktaş adlı bi arkadaşımız var dı bir zamanlar ....kendisine kafa tutardım !!!! gören.. duyan.... varmı ? varsa bana bi haber verin yaaaa ..yoksa onuda mı askere aldılar :) elinden cep telefonunu bırakta bizede bi mesaj atıver

@serkan hilal

serkan aramıza hoş geldin grubumuza ..... bizim kapımız sonuna akdar açık herkez katılabilir......bu arada kimse ilk başlarda uzun mesafelere gidemezken 2-3 aylık bir süreden sonra buda yaklaşık 4-5 tur demek her yere gidecek kondisyona sahip olabilirsin....buna emin ol hatta sana şunu söylşeyeyim beni bilen bilir ilk turuma geçen seneki ayaş turu idi ondan önce doğru dürüst bisiklete binmişliğim bile yoktu biraz zorlanmama rağmen ve bitaraflarımın üzerine oturamayacak hale gelsem de başardım..sadece biraz inanç ve azim .. tekrar hoışgeldin

@Erdem Akcan

8 sene önce GİANT marka bisikletimi sattıktak sonra şuanda güzel sayılacak bir bisikletim var.çok uzun zaman ara verdiğim için sıfırdan başlıyormuş gibi hissediyorum kendimi. İnş. bir kaç antreman sonunda çok uzun mesafelere gidecek duruma gelirim... ve siz daha güzel projeler ürettikçe bende katılmak isterim... şimdiden herkeze selamlar ve tşkler...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Geri