Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Ayaş Dut Festivaline gidilirse Arabası ile gitmeyi düşünen varmı ?

Scudo
Günaydın millet. Kendinizi hazırlayın ha dut festivali için. Sabah erken çıkmaktan yanayım. Kalabalık trafik olmaz, güneş beynimizin suyunu çekmez, festivalin de sonuna yetişmiş olmayız diyorum..

Hey guys beğenmediniz yeni aşkımı ya, harbi moralim ve bütün zevkim kaçtı :D

yarın akşam buluşmasına ne dersiniz? Ayrıca ayaş için evet bence sabah karşı buluşmalıyız. Ya hava geçen seneye oranla çok sıcak yada bende bi sorun var :D hava çok kuru

@Şafak Atilla Akpınar

saygıdan yaa, yoksa niye beğenmiyelim, evet evet saygıdan :D

bugün facede gördüğüm acı bir haber :( O yolları bizde kullanıyoruz.

Mekanı cennet olsun:dua: Cenazesine gitmek isterim gelmek isteyen olursa. Pembe hayattan sıyrılıp gerçek hayatımı görmüş oluruz

http://img707.imageshack.us/img707/5420/36305404494657073619877.jpg

ÇAĞATAY AVŞAR
17.06.2010 tarihinde ankara çevre yolu üzerinde antreman esnasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.
Kederli ailesine ve tüm dostlarına baş sağlığı dilerim.

her sabah antreman yaptığı ankara ankara çevre yolunda bu sabah (17,06,2010) arkadan çarpan bir aracın altında sürüklenmiştir.sürücü olay yerinden kaçmış.bir kamyoncunun polise haber vermesi sonucu olay yerine giden polis abimin cansız bedeni ve kırık bisikletiyle karşılaşmıştır.

CENAZE NAMAZA YARIN(18,06,2010) ANKARA KOCATEPE CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZINA MÜTABIKEN KALDIRILACAKTIR.
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

çok üzüldüm yaaa. ailesine ve tüm dostlarına baş sağlığı dilerim..allah rahmet eylesin olacak iş değil yaa

mekanı cennet olsun. hepimizin başı sağolsun. bu nasıl anlayıştır anlayamıyorum . bir insan(?) nasıl yapar böyle bir şey ya.

Görkem Ayaş festivali 27 sinde mi? Dönüş nasıl olacak planın var mı? :D Yağmur falan yağacak mı ki? Hani kapalı kasa mı tercih ederiz diye soruyorum :D:D

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Ayaş'da her yıl haziran ayının son haftası geleneksel dut festivali gerçekleşir.
Geçen sene katılanlar bilirler güzel ve eğlenceli bir tur olmuştur. Ama bu sene festivalin başlangıcını kaçırmamak istiyorum ve bol bol eğlenmek için vaktimizin olmasını istedim ve planlarımızı ona göre yaptım.

Turumuz festival ve güzelim Ayaş dutu için...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 27 Haziran Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı

Buluşma saati : 5:00

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Ayaş'a kadar kısa molalar ile pedal çevireceğiz. Festival alanına katılıp, dinleneceğiz. Mangal için hazırlık yaptıktan sonra festival etkinliklerine katılıp isteğe bağlı geri döneceğiz.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 60 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,güneş kremi... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Net olarak belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde yazılacaktır.

Geri