Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@EXTASY

Bazen körüklenmek de gerekiyo tabi, iyi ki de dememişsiniz 2 dakka dinlen diye, yoksa şimdi pişman olurdum, lan yapardım aslında diye, çünkü devamında çok yol geldik yokuş aşağı da olsa uzun yoldu yani. Ha bir de mutlaka tekrar yapalım böyle bi şey, bana hem tecrübe oldu hem de idman.. şu an da zaten durup dururken kramp giriyo bacaklarıma, ayaklarıma falan :D
çok hamlamışım

Scudo
@engin kızılcan

Engin kardeşim. Bugün aramızda seni görmek bize mutluluk verdi. Seninle sürmek keyif verdi bana. Güzel bir turdu doğrusu.

Bu arada gelen tüm abilere teşekkür ederim. Uzun zamandır böyle turlamıyorduk. Erdem abi spd lerin hayırlı olsun. Orhun, Can, Serdar ve Şafak abimlere de ayrıca teşekkür ederim. Özlemişim sizi yahu. :crazy292:

Sevgili Anka'lılar. 27 Haziran 2010 Pazar günü Ayaş Dut Festivaline tekrar katılacağız. İlerleyen günlerde iyice belirginleştiririz. Saygılarımla...

@Görkem Kılınç

27 Haziranda ben İstanbul'da olucam, konser var, gelemeyeceğim dolayısıyla :(

Beyler gelen herkese çok teşekkür ederim,keyifli ve sıcaktan dolayı bi o kadar zor tur oldu bizim için :) Engin içinde ayrı bi önemi vardı tbi ilk turu olduçCuma günü buluşalım mı beyler?
Evet görkeminde dedii gibi uzun turlar başlıyor gibi :) ayaşın arkasından beypazarı gelicek

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Degerli abiler arkadaslar tur tarihimiz netlestimi acaba ,benim donus tarihim 15 temmuz olarak kesinlesmistir :)vatana millete hayirli olsun....

@murty

valla murat özledik seni yaaaa ....gel artık benim namazda gözüm yokki ezan da kulağım olsun misali tur ile ilgili bi bilgim yok ama sanırm fazla kişi katılamayacak ..ama yinede tekrar konuşmak lazım yüz yüze konuşmak daha iyi olur gibi geliyo ..bi toplantı yaparız daha iyi olur......bagajda biraz boşlğun var mı

tamam konuşalım, cuma günü bişeyler yapalım demiş Şafak abi, bence de yapalım

@engin kızılcan

engin bu arada bisiklete binmeye devam et .. hergün 10 km kadar sür evinin çevresinde binebileceğin bir yer vars her gün sür

• Beğen
Tepkiler: murty
@engin kızılcan

birde cuma günleri buluşmalarımız akşam saat 20:00 da oluyor

@EXTASY

yaz geldi ya, bence bi sorun olmaz ben yine de konuşurum ailemle, sorun olmazsa gelirim yine :)

Selam herkese, anlaşılan Mavigöl yerine BGB ye katıldınız. Çok iyi olmuş arkadaşlar, hayırlısıyla ben de aranızda olacağım artık. Temmuzun ikinci ve üçüncü haftası hariç tabii... Görüşmek üzere.

@Erdem Akcan

Abi bagajda bi cengiz le 1/10 nitro RC var :D

arkadaşlar merhaba. şükür ankaraya en sonunda taşındım. yalnız bisikleti aldım alalı bakım yaptıramadım. balgat yakınlarında bakım yaptırabiliceğim bildiğiniz bir bisikletçi varmı veya salcano servisi?

@sottozero

Biraz öyle oldu abi ya .. Çekildim camiadan :(

Geri