Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

28 Mayıs da akşam buluşmaları etkinliği olacak mı?

Sanırım herkezin sınavı var. Benim de iki hafta boyunca malesef :( Haftasonu cumartesi boştum. Neyse artık olmazsa başka günlere buluşuruz :) Bende frenleri yaptırmaya götüreyim. :)

Bu arada Ahmet abi (Bolgi) hoşgeldin. :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
Scudo
Herkese merhaba daha öncede bildirmiş olduğum, Fiddler on the Roof (Damdaki Kemancı) müzikalini bu hafta;
28 mayıs cuma 19.30
29 mayıs cumartesi 19.30
30 mayıs pazar 14.00
31 mayıs pazartesi 19.30 'da oynayacağız :)

Benim de Lazar Wolf olarak 28 ve 30 'unda rol aldığım diğer günlerde de koroda bulunduğum bu eğlenceli müzikale herkesi bekliyorum. Temsiller Türk Amerikan derneğinde olacaktır. Biletler öğrenci 5TL, tam 10TL'dir.

İlgili bilgiye aşağıda vereceğim linkten ulaşabilirsiniz :)

feysbuk /event.php?eid=107484775962736&ref=mf

1- Ahmet Dalğıçoğlu Large beden(100 / bel 85)
2- Efe Dalğıçoğlu Firmaya belirtilerek dikilcek.(60 / bel 55)
3- Murat Yılmaz XL beden
4- Görkem Kılınç Medium beden Göğüs 94, bel 84
5- Serdar Gültekin XL beden
6- Orkun Özden L beden (100göğüs/85 bel)
7- Furkan İstanbulluoğlu XL Beden
Deniz Kaydırak Ölçüsü alınmadı(eğitimden sonra izin zamannda bilgi alınck)
Murat Şahin Ölçüsü alınmadı
Serdar Aktaş Ölçüsü alınmadı
Can Sarı Ölçüsü alınmadı
Erdem Akcan Ölçüsü alınmadı
Uğur Özvar Ölçüsü alınmadı
Ahmet Bolgi Ölçüsü alınmadı
Sefa Köksal Ölçüsü alınmadı
Caner Öğülmüş Ölçüsü alınmadı
Ölçüsünü alamadığım üyelerimiz ile irtibata geçilip bu haftasonu beden bilgilerini gönderip formayı önümüzde ki hafta getirtmeyi planlıyoruz :):rolleyes:

İyi Akşamlar.Başkentimizin bisiklet sever güzel insanları,bu seferki buluşmamız Asker Deniz abi için :)

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Etkinlik tarihi: 01.06.2010 Salı

Buluşma yeri: Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati: 20:00

Program : Cuma akşamı gerçekleştirilen akşam buluşması özelliğinde ama bir farkı var Deniz abimiz ile keyifli sohbet yapmak.

Katılma imkanı olan bütün grup üyelerini bekliyorum. Kendimizi affettirmek için :)

Not: Etkinliklerimizde eldiven,KASK > hayati ve mecburidir...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Hava : Yağmurlu gözüküyor
Sıcaklık (°C) : En düşük 15- En yüksek, 31
Rüzgar (km/sa) : Yön, GüneyBatı - Hız, 16

Güvenparkta buluştuktan sonra ne tarafa gidecekseniz. Büyük ihtimalle 8'e yetişemem, gittiğiniz yere gelirim.

Tandoğanda Tombiş adlı bir fast food yeri var. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi girişinin hemen karşısında

Kimler geliyor :) Bende 19:30 gibi Tandoğan'da oluyorum. Eğer erken gelirseniz sevinirim :)

Denİz Cİm Senİ Yenİden GÖrmek GÜzeldİ ...umarim En Kisa Zamanda Yenİden GÖrÜŞmek DİleĞİyle Bİr An Önce Gelİrsİn Ve Tekrar Pedallariz..ama Ben DİĞer ArkadaŞlarimizinda Senİ UĞurlamaya Gelmelerİnİ Çok İsteİdm ( GerÇİ BugÜn AkŞam Gİdeceksİn Ama ) Onca Grup Üyesİnden Sadece 4 KİŞİ Orada OlduĞumuz İÇİndew İÇİmde Ayri Bİr Buruklukta Olmadi Dİyemem.. Neyse Kendİne Çok İyİ Bak LÜtfen Adresİnİ Bİldİr Kİ Sana UlaŞalim......ÇarŞilarinda Bİze Mesaj Atmayida Unutma....İyİ Yolculuklar

tüm anka bisiklet ekibine.
sevgili dostlarım bu akşam saat 11:30 da hataya yola çıkıyorum. DÜn akşamki buluşma için hepinize çok teşekkür ederim. güzel bir moral oldunuz bana.

velevki yolunuz hatay yakınlarına düşerse adresimi yazıyorum

39. Mekanize Piyade Tugayı 2.Hudut Alayı 1.Hudut Taburu 3.Hudut Bölüğü
Curcurum - KIRIKHAN / HATAY

Hoşçakalın Dostlarım..

@aurora79

İlk olarak Deniz abi sana moral olduysa çok güzel :) Seni hep birlikte özlüyeceğiz. Bir daha ki gelişinde farklı bir buluşma ile anıları alkol ile ıslatırız :D

İkinci olarak ise gelen bütün arkadaşlara teşekkürler :)

http://img12.imageshack.us/img12/2184/01062010821.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/7705/01062010823.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/2175/01062010824.jpg

Geri