Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@aurora79

Yarın o saatte çalışıyor olacağım için gelemeyeceğim. Sana hayırlı teskereler ve iyi yolculuklar dilerim Deniz'cim

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Scudo
Deniz Kardeş yolun açık olsun. Büyük ihtimalle işten dolayı uğurlamaya gelemeyeceğim ama gönlüm Sivas'a kadar senle. Hayırlı teskereler. Buralara uğrayabilirsen haberler göndermeyi unutma.

• Beğen
Deniz abi epeyde zaman olmuştu görüşmeyeli. Görüşemeden gitceksin yarın işte olacağım o saatte. Ama gönlüm(üz) seninle abi hayırlı teskereler dilerim güle güle git güle güle gel inşallah abi. Görüşmek üzere. Kendine iyi bak. Allah'a emanet ol.

• Beğen
Deniz Abi, hayırlı teskereler, gelince görüşürüz, kendine dikkat et :)..

arkadaşlar ben de büyük ihtimalle 9:30-10:00 arasında peronda olucam...inş sabah uyuyakalmam,yoksa dersi de kaçırıcam...

@aurora79

arkadaşım canım kardeşim foruma 2 gündür bakmadığım için şimdi gördüm gelişmeleri ... ben anlamadım ama neden daha önce haber vermedin ben yarın gidiyorum diyip gitmek varmıydı kendi aramızda bi eğlence felan patlatırdık bi barda.... neyse umarım herşey gönlünce olur ... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....kendine çok iyi bak fazla özletme kendini

23 Mayıs Pazar günü Ankara'da uluslararası dağ bisikleti yarışı olacak.. çok yanlış tarih seçmişler.. Bir haftasonra olsaydı katılmayı düşünürdüm..

@tobleron

Şaka ile karışık bişi yazalım dedik abi ya. Yoksa :crazy292: Herkez ciddi şu aralar yav bir eğlencemiz burası var :D Teşekkür ederim abiciğim. :)

• Beğen
Tepkiler: Orkun ÖZDEN
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri Kapsamında Birlikte Bisiklet Turu Gerçekleştirecek. Bisiklet turu saat 12:30 ' da Meclis Parkından başlıyor.
program için,(link)

Ankara'ya bisiklet yolu isteyen tüm Ankaralı bisikletçiler, bisiklet yolu taleplerimizi dile getirmek için bulunmaz fırsat. katılımcılara bir göz atın lütfen:
1-Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış,
2-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,
3-Milletvekilleri,
4-AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierrini,
5-AB Dönem Başkanlığı adına İspanya Büyükelçisi
6-AB üye ülke büyükelçilerinin eşleri
en azından sesimizi duyurabiliriz.
trafikte kelle koltukta pedallamak istemeyen tüm Ankaralı bisikletçiler 9 Mayıs pazar günü saat 12:00'de Meclis Parkında Buluşalım ve

BİŞEY YAPALIM.!!!

@Görkem Kılınç

Adamım lisansın varsa direk kayıt yaptırıp katılabilirsin.. Yarış çok büyük bir ihtimalle Hacettepe'de olacak bu sene..

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Geri